❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kahwin Oh Kahwin ..

Salam . 
Hye all . :)


Gambar : Majlis sambut menantu jiran sebelah rumah . 

Weekend baru-baru nie , myra balik rumah lagi . Kali nie memang kena balik sebab kedua-dua jiran myra akan melangsungkan perkahwinan . 

Hari sabtu , kenduri sebelah perempuan  n ahad pulak kenduri sebelah lelaki . Yang bestnya bila kawen dekat2 nie , masa raya nanti  senang , tak yah gadoh-gadoh nak balik kampung . Kalo gadoh sikit , boleh lari balik umah mak kan . muehehe . 




Eh , eh . Sape kenal si comot yang bertudung oren tu ? Okey , gambar nie nampak comot sebab candid . =.=' .
Fakta : Mereka sangat comel sebenarnya . =.='
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

musim mengawen mengawan sekang ni

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ haha..tau takpe ...musim mengawan aku bile lak agaknya..T___T

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief tak kira..walaupun alief org sarawak,alief nak kawen jauh2 gak..hehe..alief nak kembangkan keturunan muncung di seluruh malaysia..hahahah..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ hehe....myra pon...xmo la kawen dekat2...tak berkembang...huhu..

Naddia berkata...

adeh..perasaan ingin kawen itu sedang membuak buak..!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ hehe...nanti ajak goku cepat2 masuk minang tau..:P

kay_are berkata...

cik myra lak bile nak kawin?? =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ tettt...soalan cepu mas tu..:P ..cik myra kawen nanti , cik myra jmpot punye...jgn rsau...:P