❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ada hikmahnya blackout tadi .....

Salam .
Hye all . :)


Petang tadi , program di dalam auditorium kolej berjalan dengan lancar . Persembahan daripada junior-junior menghiburkan even ada yang seakan syok sendiri beraksi di atas stage . Persembahan nasyid pon tak kurang hebatnya . Dalam hati myra , " Berbakat jugak adik-adik aku nie sume . " . Aksi-aksi mereka menghairahkan menghiburkan .=)

Program berlangsung pada jam 4 petang dan berakhir pada jam 6 petang . Ada 4 persembahan lagi yang akan dipertontonkan pada malam nanti . Dah puas menonton persembahan-persembahan tu , tiba-tiba perut jadik lapar , minta diisi . Destinasi yang perlu untuk dituju ofcos lah kafeteria . Takkan toilet plak kan . T___T

Myra rase macam nak pekena kuetiau goreng basah petang-petang nie . :) . Sampai je kat kafe , opss . Rase macam bahang semacam . Demm ! Black out pulak . Cam ne nak gi tengok persembahan lagi malam nie kalo black out cenggini . 

Sejam berlalu , tapi keadaan masih black out . Sampaikan terpaksa mandi dalam keadaan bergelap . =.='
Sumpah weyh , rase macam jadi orang buta tadi . Err . Macam nie agaknya jadi orang buta kan . *Insaf-insaf . =.='
Myra duk termenung kat balkoni tadi sambil terfikir . "Kita patut berasa bersyukur kerana Allah bagi sepasang mata untuk kita melihat dan gunakannya ke arah kebaikan kan . " See , bila dalam gelap nie baru kita nak ingat Allah kan . =.='

Credit to : Google . 

Tapak kaki ; Lebih kurang kul 8.30 , keadaan kembali seperti biasa . Alhamdulillah . =) 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

✿ milly molly ✿ berkata...

bile da gelap, yg celik pun meraba raba nak jalan kan..

Alhamdulillah masih cukup deria :)

JIJI YU berkata...

eheh..kalo ghabun pon dah terseksa..inikan pulak buta kan..tapi ada hkmah trembunyi

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Milly Molly~ alhamdulillah , kite patot bersyukur kan . :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji YU ~ tau takpe . so , kita yang cukup deria penglihatan nie jangan sia-siakan . :)