❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

TOLONG PERGI !

Salam .
Hye all . :)



Sedih , rase nak menangis , rase nak ...... Demm ! Benci betol ngan perasaan nie . Kenapa perasaan nie datang lagi ? Please pergi jauh-jauh . Myra nak tido dengan tenang malam nie . Please . Leave me alone . 

"Ya Tuhan , Engkau tenangkan lah hatiku ini . Berilah aku kekuatan dan buangkan perasaan ini jauh-jauh . Aku tak sanggup nak berendam air mata lagi ya Tuhan . :( . Semoga dia kat sana baik-baik aje . "
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

okhe myra aku pergi maen jaoh2..ehahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ haha..bagus...gudboy.:P

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

alolOo, nape nieee,
xmao r sdey2, xcomel da nati, hehe ;pp
sbr keyh dear! chill~~ ^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fariehan~ nothing laa dear . da okey . :) tengs yunk ..^^