❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

KEPALA COMEL ?

Salam .
Hye all . :)

Korang perasan tak ? perasan tak ? :P ...hehe . Blog myra sudah bertukar headernya . Comel giler ouh  . ^^
Ingat lagi tak pasal entry nie ? headerku cun seperti diriku  . 

Myra tak berjaya untuk mendapatkan 'hasil tangan' sis Maera tu . Takpe lah , mungkin bukan rezeki myra . Frust menonggeng jugak lah . T___T .

Tapi alhamdulillah , ke'frust'an itu telah terubat apabila myra mendapat komen ini . "myra,,tak nak suruh alief ke??hehe..tapi,alief tak pakar sgt la..tapi,kalau buat tu,,boleh kot..huhuhu"
Waaa . Ni betol-betol rezeki nie . :) Kecik tapak tangan , tapak tangan gajah myra tadahkan . *err . gajah ade tangan ke ? =.='
Ade 6 design yang alief buatkan and myra pilih yang nie . Suke giler yang nie sebab comel . :)


Comel kan ? ^^ . I like ! :)

Before ni header myra , gambar hello kitty yang comel tu kan . So , header kali nie pon myra masih kekalkan karton comel nie jugak . ^^

Kepada Alief Si Muncung Manis , tengs sangat sebab buatkan header nie untuk myra . Yela , myra nie bab-bab nak buat header nie , zerooo . T____T

Tapak kaki ; Nak bersiap untuk family day malam nie . Bye . ^^
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

aLieF si Muncung ManiS berkata...

haha..okay myra..sama2..alief saje je letak hello kitty tu.sbb alief tgok header myra sebelum ni ada hello kitty..huhu..

JIJI YU berkata...

mueheh bagos tol mulut muncung tu ek..ahaha..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief ~ hehe...xpe...i like hello kitty ! hehe..^^..btw , thnks a lot tau alief !:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ haha..dia memang bagus ..:P