❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

MY FIRST LOVE ...:)

Salam .
Hye all ..:)


Bercakap tentang cinta monyet pertama , cinta korang yang pertama mase umur korang berapa ? hehe . .

Myra dulu , mase sekolah rendah memang zero la pasal cintan-cintun nie . Al-maklum lah , sekolah perempuan je sume . *Rindu giler kat my school , Methodist Girl School kat Melaka tu .T____T . 
Time tu , budak hingusan lagi kan . Gi sekolah pakai baju sekolah yang skirt tu . Auuww . Seksi tau . Jangan jeles ... :P

Ingat lagi mase tu tahun 2002 . Err . Mase tu , umur myra 13tahun , dah masuk ke alam remaja dah time tu . Peringkat ketidakstabilan hormon . *err . betol kan eja macam tu ? =.='
Time sekolah menengah , sekolah myra dah bercampur boys n girls . Haaa . time tu toksah cakap lah . Nampak boys macam nampak hantu . Terus hilang kata-kata . Malu ya amat . T____T . Rase cam nak menyorok bawah meja je . hehehe . See , sampai macam tu sekali .

Mase tu la , myra dah tangkap cintan ngan sorang mamat nie . Hensem giler . Aduhh . Mandi tak basah , makan tak kenyang , berak pon tak lepas-lepas nie sebab duk teringatkan dia . Time tu baru rase yang myra nie dah jatuh cinta pandang pertama kat dia . hehe . Dahsyat tol kan penangan cinta mamat nie . 

Tapi myra tak berani nak meluahkan perasaan tu kat dia , sebab mustahil untuk dia terima myra . Mustahil sangat-sangat . Sebab  . .kami terlalu banyak perbezaannya . Lagipun , dia terlalu dewasa untuk myra yang masih hingus meleleh-leleh hingusan nie . =.='

Serius , dia sangat kacak . *Tapi my Mr.Right yang paling kacak laa sekarang nie . hehe . (ayat jaga hati nie  ) *jangan mara ea sayang . kamu tetap di hati . *blushing2...^^


Ni la dia mamat tu  . First time tengok dia berlakon dalam cter 'Autumn In My heart ' , aduhhh . Dah tangkap cintan dah . T____T . Kacak kan ? hehe . Tertarik ngan bulu kening dia yang lebat tu . I like ! hehe .

Err . Mata dah rabak . Bye . 

Tapak kaki ; Even dia bukan yang pertama , harap dia yang terakhir . ;)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

adeh, tu upenye 1st myra. ensem bgt! tpi still xleyh lwn yg local punyeee, ;pp

Ahmad Syarif berkata...

nak komen sebab nak gula2 jerk..hehe

JIJI YU berkata...

mueheh..entry ni mngingatkan aku bahawe aku tak pernah masok skolah campor2..

cik_hani berkata...

wahahahahaha my fes love bae yongjun..winter sonata..sewiit jer..bhahahahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fariehan ~ hehe..tau takpe ..yang local punye tetap terbaik~ hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ haha..komen tak ikhlas nie...nak gula-gula je ea...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ muehehe...same laa kite...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cik Hani~ bae yongjun pon not bad...:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,alief dah send thru your fb header tu...alief buat 6 header utk mira..mira pilih la..tapi,alief takut size header tu berkurang kalau send guna fb...mira,boleh tak alief minta email myra.??alief nak send header tu thru your email..

Nasuha Salleh berkata...

almk..ter cuci mata plak kt entry ni..hihi

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ waaaa..banyaknye..okey2..nanti myra pilih ea..:) tengs alief ! :)

Amira Naddia berkata...

hensemnye cinte pertame die..!

tp won bin lg ensem kot!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Nasuha ~ hehe...meh2 cuci mate kat sini..hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Amira Naddia~ Opss..mesti Goku kamu lagi hensem kan ..:P hehehe