❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

OFFLINE CHAT KAT FB ...WHY ?

Salam...
Hye all ..:)


Gambar ; ILYSM ! :)

Kawan-kawan dalam fb myra mesti pelik kan , nampak myra reply komen-komen kat wall je . Eh , online ke tak cik myra nie...?Kat chat offline , camne boleh online kat wall plak  . Ish3..Pelik-pelik . *sambil garu-garu kepala yang tak gatal . 

Okey . Ade beberapa sebab myra terpaksa offline kat chat tu .
  1. Malas nak melayan beberapa soalan remeh yang ditanya . Contohnya , " Nama awak sape ? Umur berapa nie ? Dah jelas-jelas terpampang kat profile tu ha , details tentang kita . Maybe orang tu tak abes sekolah dulu kot . :P
  2. Kebanyakan yang chat tu , seriusly myra tak kenal . Err . Korang bole ke berborak ngan orang yang korang tak kenal ? 
  3. Pernah sekali tu , tengah malam kot . Sorang betina gurl nie chat yang bukan-bukan . Err . Ko less ke ? Tak yah banyak tanya , myra pon terus meremovekan dia dari friendlist . Katakan 'TIDAK' kepada hubungan songsang sejenis .
  4. Asal chat je , tanya dah berpunya ke belom . And myra pon reply cam nie , " Ade tertulis kat profile tu . Boleh baca kat situ ea. =) " Then lelaki tu pon jawab , " Nak tahu dari awak sendiri . " Mengada-ngada kan . Okey , fine . Myra pon jawab lah , " Haaa . In relationship with ....."  Lepas tu lelaki tu bole reply cam nie , " Alaaa . awak tipu kan . Sebab awak taknak saya usha awak kan . " Err . Myra pon , tak payah banyak cakap , offline terus . Demm..
Tu antara reason-reasonnya kenapa myra terpaksa offline chat . 

Tapak kaki ; Sory kalau ade yang chat tu , myra tak layan . Ade sebab-sebabnya k . =)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

tak dapat la aku nak ngorat ko..ahah..aku pon tak penah nak online kat fb...

Ahmad Syarif berkata...

Hek3..
ramai peminat nieh! :p

Nota kaki: camner gula2 leh habis stok nieh...huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Jiji Yu
Haha..sengal ! :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Ahmad Syarif

Haha..mane ade...:P

tapak kaki : stok abes sebab banyak sedekah kat orang . :P kuikui

Amira Naddia berkata...

chat kat fb tak best lngsung..tersekat2..

eh..kes kamu nie kes ramai peminat! sape suh comel sgt?!

NARDtheNERD berkata...

i tak approve org tak kenal..
so takde masalah mcm u..
hehe
:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ amira naddia
betol2...tersekat2..
mane ade comel..:P...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Nard
tu la..i nak delete sape2 yang tak dikehendaki n tak dikenali...eheee...:D