❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

MEMAAFKAN LEBIH BAIK ...

Salam...
Hye all :)

Hello readers . :) . Macam mane dengan hari korang hari nie ? Lebih baik dari semalam or semalam lebih baik daripada hari nie ? Pape pon , hope korang happy-happy selalu ea . :)

Hari nie , alhamdulillah semuanya telah kembali seperti biasa .* Eh , nape myra , nape ? Ce citer , ce citer . 

Myra rase lega sangat selepas ape yang myra lalui selama nie telah pon berakhir . And myra tau , orang tu jadi silent reader blog nie . Thanks ea . Sudi singgah ke blog 'musuh' awak nie . =) . 

Err . Pape pon , myra dah maafkan dia . Sedangkan nabi pon maafkan umatnya , ni kan pulak kita nie , umatnya yang kadang-kadang ade buat dosa . kan ? :)

Harap ape yang pernah terjadi nie , jadikan sebagai pengajaran . Setiap yang terjadi , pasti ade hikmah yang Allah sembunyikan di sebaliknya . =) . 


Tapak kaki ; Say YES to PEACE n Say NO to WAR . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

11 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

takder perkare yang dijadikan sia2..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Jiji Yu

betol3..
setiap yang berlaku tu , telah dirancang n diatur Allah Taala ..:)

kay_are berkata...

bagus r sume dah kembali normal =)

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

yup2, sdgkn nabi ampun kan umat knnn, ^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ kay_are
alhamdulillah...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Fariehan

Tol3...hehe..;)

Cik Sue berkata...

elok la tu saling maaf dan memaafkan.. =D

nelly berkata...

Jom memaafkan orang ..
=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Cik Sue

yup...:)
tol tu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ nelly

Jom3 ! :)
Biar orang buat kita , jangan kita buat orang..

Ahmad Syarif berkata...

Untuk anda berfikir:
http://sembangseposen.blogspot.com

terima kasih