❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

HEADER KU CUN SEPERTI DIRIKU ...

Salam...
Hye all. :)



Cun kan header nie ? :)

Okey , sebab-sebab myra nak Sis Maera designkan header blog untuk myra  :

  • Header sis sangat cantek n cun  . Tengok lah header myra yang tak seberapa tu  . Tu pon nasib ade orang nak buatkan . :(
  • Header blog yang menarik akan buat orang tertarik dengan blog kita kan ? See , blog sis ni sangat menarik and ramai dah follower nya . Nak tengok ? Klik sini ...KHUMAERA ISMAIL
  • Myra tak pandai nak design header cantik2..seriusly ...:(

Sis Maera nak at least 1 reason, tapi myra bagi 3 .  Bole kan ? :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

24 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

alolo..sis wat simple je..saje nak tlg korang2 ade header comey jgk..hihi~ =)

JIJI YU berkata...

muahaha..ko nak menang ek..header aku lagi la buruk..tapi aku ok jgk..hehe

A'IM berkata...

[pergh...femes lak dia ...ades..jagalah miera

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ sis khumaera...
simple but nice la sis...:) i like...;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Jiji Yu

eley...header ko not bad lah...
ko dengki ngan aku kan ? :P

Cik Kiah berkata...

gud l uck kat awok jugak! heee

n!cK berkata...

gud luck!!:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ A'im

hehe...tumpang populariti orang..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Cik Kiah

Tenkiu2....:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ n!ck

tenkiu dear..:)

zaty zakarie berkata...

salam singgah.
kiut what header awk 2.
dr sy yg newbie ni.simple2 ja.
pic pn tak taruk.
newbie r kate kn.heheh
anyway,jemput2 singgah blog sy yg
tak seberapa 2.
zatyzakarie.blogspot.com :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Zaty

salam singgah..:)
tengs sudi singgah kat blog yg xsbrape nie..:)

okey, nanti saye singgah blog awk ea..:)

cik_hani berkata...

salam ziarah..bw hereee~~

n@jwamz berkata...

canteekkk...simply simple n nice (^_*)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ cik hani
salam ziarah...:) tengs bw sini..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ n@jwamz
tenkiu2..:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,tak nak suruh alief ke??hehe..tapi,alief tak pakar sgt la..tapi,kalau buat tu,,boleh kot..huhuhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ alief

ea ke bole nie ?

kalo alief tak keberatan , bole tak ? :)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

haha..insyaAllah boleh..yg penting bagi alief gambar myra,,dan apa yg nak di tulis kat header tu..tapi,alief buat yg basic2 je..tak ade la yg advance..huhu..tapi boleh je buat..send gambar tu guna fb tak ape..tag alief kat gambar tu,and then komen kat gambar tu apa yg mira nak tulis..nanti alief ada masa,insyaAllah alief buat.k

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

okey alief..:)
tengs yeah ! ^^

sharifahzakiah berkata...

nak header cun jgak . hukhuk xreti loorr buat ..

dah follow cni :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehe .
myra pon tak reti nak buat jugak..tehee..:D

tengs...nanti myra follow balik ea..:)

kay_are berkata...

saye menyokong blog ini, diberi header baru.. pasni header saye lak ye.. =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

hehehe...ayat kipas nampak..:P