❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

SI KACAK DAN SI CANTEK SEMAKIN BERTAMBAH .

Salam .
Hye all . :)


Morning readers ku sekalian . :) Pagi nie myra tersengih tersenyum sorang-sorang bila bukak blog buruk comel nie . Why ? 

Sebab follower myra dah mencapai 301 followers sepanjang sebulan 3 minggu dan sehari myra bercinta bersama blog nie . Tengs kepada korang sume sebab sudi men'follow'kan diri korang dalam blog nie . =) . Even blog nie tak seberapa pon . Tanpa korang , blog nie tak 'bernyawa' tau . =)

Tahniah kepada gadis yang bernama Ked ini yang bertuah kerana menjadi follower yang ke 300 . =)

Sorry , curik gambar nie kat blog anda . :P

Jom terjah ke blog Ked nie dan wish tahniah kepada beliau banyak-banyak . hehe . 

Tapak kaki ; Pssst . Ked , ni hadiah untuk awak . =)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

sebulan 3 ratus?? waah.. memang hebat tu.. tahniah ye =)

ked :) berkata...

haha malu gilak gambar terpampang kat situ.
actualy gurau je pasal hadiah.
saje follow2.
org follow kita,kita follow balek laa kan :D

JIJI YU berkata...

aku nak unfollow pas tu nak follow balik..muahahah

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay are~ tengs ea . follower2 tu yang hebat ..:)

ejulz berkata...

waaaa.. tahniah.. jgn lupe singgah k.. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ked ~ opss..sory tau...kalo xsuke , myra bole delete pic tu..:)
hehe...xpe, ni sebagai penghargaan untuk ked..^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ kuang asam masin ..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ejulz ~ tengs ! :) okey , nanti saye singgah...:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

tahniah myra..wahh...sama la kita...alief pun baru sebulan lebih berblog...jom celebrate sama2..huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief ~ tengs alief...tapi alief punya lagi ramai..500 ++ dah...>_<
hehe...jom2..celebrate sesame...hehe

ked :) berkata...

ehh bukan xske laa.
malu je :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ked~ hehe..xmo la memalu...^^

azi nur berkata...

wahhh!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

azi nur ~ woahh .. awat nye cik azi oi ? hehee