❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Mengalahkan calon bertanding pulak .

Salam .
Hye all :)


Gambar : Sumpah ! Rindu kat mereka . :(

Masuk minggu nie , genap dua minggu myra tak balik . Program kolej memaksa myra untuk stay kat hostel je . =.=' . Minggu lepas , program Sukan Antara Fakulti , and minggu ni pulak Family Day Diploma Kaunseling.

Kerana tidak tertahan menanggung rindu ( cehh . ayat puitis habes .  ) , Myra pon anta mesej kat abah . 
" Salam . Datang lah jenguk angah kat kolej . Dah dua minggu angah tak balik . " Tet tet tet tet . Hp 3310 myra berbunyi . 
" Tengok le , skrg ni tgh cbuk kmpen pilihanraya! " See , abah mengalahkan calon yang bertanding pulak . =.=' 

Tapak kaki ; Err . Pilihanraya kecil dun Merlimau hari nie ek ? =.='
Gud luck laa kepada calon-calon yang bertanding . 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

muahha abah ko sbelah mane

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ teeet . undi adalah rahsia . :P

A'IM berkata...

huhu.. cian kamo

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

A'im ~ huhu..tapi takpe...diorang datang jenguk anak kesayangan mereka ni jgak...:P

Ahmad Syarif berkata...

siannya anak mak nie..huhu..
saya dah 3 bulan tak balik umah..
outstesen..hohoho..

(stadi jauh..sob3)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ lelaki xpe ...:P

Ahmad Syarif berkata...

rindu kat adik2 nieh..
nak buli diorang ambikkan air,
nasik, baju..hahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

syarif ~ ish3...kaki pembuli betol..:P

Ahmad Syarif berkata...

abg yang baik kena selalu berdamping ngan adik2..camtu la caranya..hak3.

Encik Psychopath berkata...

ape barang balik. duduk situ diam2 jep. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ ceeiitt..masuk bakul angkat sendri nampak..;p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Encik Psychopath~ xbesh..nak balik gak ! :P

ejulz berkata...

alaa.. baru 2 mggu.. ni mesti kes nak mintak duit.. haHa :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ejulz ~ ishhh.. tak baik buruk sangka tau . :P