❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

PEMILIHAN JEJAKA UNTUK DIJADIKAN CALON SUAMI .

Salam .
Hye all . :)


Fuh . Lega betol dah lepas satu paper tadi . Err . Mata pon dah ngantuk nie , sebab bangun awal pagi tadi . *Paling tak suka hari isnin sebab kelas kul 8 pagi . =.=' . Okey , bukan tu yang myra nak ceritakan sebenarnya . Myra nak cerita pasal nie "PEMILIHAN JEJAKA UNTUK DIJADIKAN CALON SUAMI " ..

Calon-calonnya ialah . 

Ashraf Muslim . 
Kalau lah perwatakan dia sebijik macam watak Ustaz Amirul tu . Konfem esok myra masuk meminang . :P kuikui . 

Shahz Jaszle
Bertuah lah badan kalo dapat suami sesetia 'ASMARA ' nie . :)

Kamal Adli 
Keselamatan terjamin sebab dapat suami 'SUPERHERO' macam Bio-Nik nie kan . ^^


So , korang nak pilih yang mane untuk dibuat calon suami ? lalalalala ~  . 
Kalo myra , myra nak tiga-tiga sekali gus . Bole ? :P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

ehhehe..camno aku nak pilih ek

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ errr...ang pilih je la mane yang berkenan..:P kuikui

Ahmad Syarif berkata...

kes3!
tak aci pilih 3 3 nieh!!!

Komen sebab nak gula2 :p

Putri Zara Sofea berkata...

Hamboi hamboi. nak yang hot aja. terhangat di pasaran. hehe. Jejaka tak hot xde sapa nak pilih. kihkih.. ;p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ ceiihh ...nah...amek gulagula sebijik..pastu gi maen jauh2...:P kuikui..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Putri Zara Sofea~ hehe...takpe..yang tak hot, biar orang len pilih..hehe