❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

DITEMBAK DENGAN SOALAN ?

Salam .
Hye all . :)


Mood : Baru bangun tido . Puas giler dapat qada' tido . :)

Okey , myra telah ditembak kejam oleh Nazirah dengan soalan-soalan tag yang ....korang tengok la sendiri . malas nak cakap banyak .

1. Adakah anda rasa anda hot ?
~ Err . suam-suam kuku kot .
2. Upload gambar wallpaper/pc anda guna sekarang .

3. Cerita pasal gambar .
~wallpaper paling lame yang myra guna . Ntah . sebab ade 'love' tu kot . hehe .
4. Bila kali terakhir anda makan ayam ?
~ Semalam , nasi lemak kukus + ayam goreng . Nyam3 . 
5. Lagu yang terakhir anda dengar ?
~ lagu 'Di atas satu cinta' -Indah Dewi Pertiwi . ( Korang upload n dengar . Best waa cakap lu .. )
6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
~ sambil komen wall to wall kat fb . kuikui . :P
7. Selain nama sendiri , anda dipanggil nama apa ?
~ Angah ! Sebab anak kedua . 
8. Tag lagi 8 orang .
9.Siapa orang no.1 anda ?
~Pengkomen tegar kat blog myra . 
10. Katakan sesuatu tentang orang no.5
~ follower blog saya yang ke-300 n seorang yang agak pemalu ea. hehe
11. Orang no.3 ada hubungan dengan siapa ?
~ Dia ada hubungan dengan mr.blog . 
12. Bagaimana pula dengan orang no 4 ?
~ salah seorang teman blogger yang agak peramah . kerap bertegur sapa ngan myra kat shoutbox . eheee .


13 . pesanan buat orang no 6
~ Ajar myra bahasa sarawak bole ? hehe . sebab dia nie orang sarawak .
14. Kata-kata cinta untuk orang no 2 .
~ Err . tak boleh luah kata cinta kat dia , nanti ade orang marah . eheee .
15 . Adakah orang no 7 dan 8 mempunyai persamaan ?
~ Ade . kedua-duanya ialah perempuan .
16 . Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tagged no 1
~ Name glemer dia , Jiji Yu . Seorang cikgu . Berasal dari Kelate . Seorang blogger yang rajin mengomen kat blog nie . Dia suka minum nesloo kot sebab nama blog dia : http://nesloo.blogspot.com . haha ! 
17 . Persamaan antara kambing dengan lembu ?
~ Kalau panggang , sodap . hehe .
18 .Perasaan anda ketika jawab tag ni ?
~Blurr , sebab baru bangun tido . hehe
19 . Adakah anda tahu rizman itu sengal ?
~Rizman mane pulak ? Rizman Khuzaimi kenal ar . pelakon tu kan . 


20 . Gay atau les ?
Err . Tengah-tengah . :P haha ! (I'm normal ok ! )

Tapak kaki ; Kepada sape-sape yang kena tag , sila buat ea . kuikui . 'Biar lambat , asalkan buat ok . :P

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nurul Atika berkata...

ika ade hubungn ngn mr blog?.. haha..
jgn ckp kuat2... maluu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika~ opss..hehe...okey2...cakap slow2 je nie...:P

JIJI YU berkata...

muahahah pengkomen tegar mmg takleyh blah..ahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ eley..suke lettew...:P