❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ini lah hasilnya...

Salam .
Hye all . :)


Holla my readers n stalkers . Waaa . Mengantuk ya amat . Gara-gara renovate 'bf kedua' myra nie la malam tadi . Adoiyai . Renovate punya renovate , tak sedar  dah pukul 4 pagi . Demm ! Nasib baik kelas kul 10 . Tu pon terlajak . Jom tengok hasilnya . 

Sebelum 

Selepas 

Myra saje tukar-tukar sebab nak nampak lebih simple n tak menyemakkan mata korang . hehehe . 
Yang mane lagi ok ? Kalau ade sebarang komen, kritikan or cadangan , meh tulis kat komen . :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

xcyber berkata...

suka yg atas lg la..
sbb bnyak putih

Ujang9897 berkata...

kalau pandai nk tukar gak la.., tp tak pandai..=(

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahhh..comel..alief rasa yangsekarang ni lagi okay...sbb header pun nampak besar sikit..huhu...dan kena dgn gadis yg minat dgn warna pink ni..hehe..btw,alief rasa yg sekarang ni lagi okay...huhu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

xcyber~ea ke...tapi yang atas tu 3 column laa...macam serabut..hehe
btw, tengs for suggestion..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ujang9897~ alolo...kacang je la..hehe...tapi 'pening' sket ar..huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ tu laa..nampak header besar cket...hehe...tapi header tu kalo transparent sesuai kan...:) hehe
btw , tengs for comment..^^

A'IM berkata...

ha..mcm ni pun ok.simple.. tak serabut.. fregedit tu tak payah pasang pun tak per..takder faedah ponk

naMie berkata...

Hi...igt x abg 60... :P

abg nk no tepon nurul boleh???

hehehee...bleyh la...bleyh laa...

please..email kt abg..

nikto86@gmail.com

;)

kay_are berkata...

nampak lagi teratur r dari dulu.. nice2.. =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Aim~ Okey...tengs atas cadangan tu ea..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Namie~ hi2...ingat2...:P
okey...tapi kena tanye tuan punye badan dlu ar...:P kuikui

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Kay_are~tenkiu2...^^