❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Terkena panggilan HANGIT ?!

Salam .
Hye all . :)

Ni semalam punya citer . Time tu myra tengah khusyuk mengadap lappy . Tibe-tibe . Hp myra berbunyi . Ehh . Ada orang call . Dari nombor yang tidak dikenali . Myra lambat-lambat je nak jawab . Nak jawab ke tak , nak jawab ke tak . Mane lah tau , ah long call mintak bayar hutang

Last-last , myra pon jawab la jugak . Ehh . Suara pompuan . 

Dia  :   "Hello . Boleh saye bercakap dengan Cik Ameerah Farhanah ? "
Myra: "Ea , saya bercakap ."
Dia  : "Boleh saya tahu , cik ada guna kredit card tak ?"
Myra: "Kredit card ?? (time nie memang myra da cuak da . )
Dia   : Ea cik . Master card . Sebab saya check nama cik yang didaftarkan atas kredit card tersebut ."
Myra : Haaa?? Eh , saya ade guna maybank card je . Tu pon saya buat sebab masa keje part time tahun lepas .
Dia : Macam mane nie ? Sebab kredit card nie dah outstanding . Dah RM3+++ dah nie
Myra : Haaa ?? Eh . Rasenye cik silap nie . Ade orang aniaya saya nie . 
Dia : Ok . Sekarang cik kat mane ?
Myra : Melaka .
Dia : Ok , nombor telefon cik , 017-*** **** kan ?
Myra : Ea saya . Nombor yang cik call saya nie laa .
Dia : Cik guna caller ringtone Maher Zain kan ? 
Myra : Aaaaaa . ea . ( time nie myra dah pelik dah . Apsal plak minah nie tiba-tiba cakap pasal caller ringtone plak nie .)
Dia : Napa cik guna caller ringtone Maher Zain ek ? (suara macam tahan gelak )
Myra : Sebab saya minat . Ehh . Sape nie ?
Dia : Hahahahaha . (gelak jahat) Myra takot !
Myra : Ainnnnaaaaaaaa ....................

Korang nak tahu sapa ainna tu ? Ex-roomate myra dulu . Pandai giler dia cover suara . Sampaikan myra tak cam suara dia . T___T
Thanks ainna . sebab berjaya meng'hangit'kan myra . =.=' . Serius weyh , myra memang cuak giler dah time tu . Tapi tak pe , ada ubi ada batas , ada hari boleh ku balas . :P kuikui . 

Tapak kaki : Korang , bagi idea apa nak balas balik kat ainna tu ek ? :P 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

20 8689 biji gula-gula dari mereka :):

efa nur berkata...

keh keh keh keh....kesian nye myra kena panggilan hangit...
layaaannnnn.... :D

Encik Psychopath berkata...

hangitnye.

JIJI YU berkata...

muahaha..asenye aku wat lagi dasat kot..nak try tak

Ahmad Syarif berkata...

wahahaha...
terkena panggilan hangit!!
Banyak kali gak saya wat camtu kat member2..haha


nota kaki: dah komen..nak gula2 plak

-hanyaaku- berkata...

hehehee sabar je la... sesekali bukan selalu.. :D

Dzara Comoth berkata...

Oh tidaaakkkk..!!! my fwenz da terkena panggilan yang terlebey hangit.tapi jangan da hangus da la ye ucuk...kekekek

aLieF si Muncung ManiS berkata...

hahaha..sengal je ainaa tu..pandai dia..lepas ni alief pulak nak buat panggilan hangit kat myra..get readey myra...hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Efa Nur~xpe2..tu hari dye..nanti hari myra pulak..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Encik Psychopath~ hangit ke ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ Ekk..haaa..bole2..nak tengok dasat tak panggilan hangit hang...hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ padan muke ! :P...nah gula2...pi men jauh2...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

-hanyaaku~ kalo kena selalu, memang tak ley sabar dah...kuikui...:D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ naseb bek tak hangus..kalo tak...hehehe...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Alief~ waaaa...alief pon nak kenakan myra jugak ? huhu~ =.='

Okey2...always get ready..:P

Nurul Atika berkata...

wakakaka~ myra hangit..hee~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika ~ hangit je..nasib bek tak hangus...:P kuikui

Dzara Comoth berkata...

hehe..kalo hangus..habis lah kawan dzara yg sorang nie...myra...view blog dzara eh...t

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ haha...tu la pasal...
okey ! nanti myra singgah k ...^^

Dzara Comoth berkata...

waaaa.....myra cner mau adit2 bg shantek2 spt myra..my pwincess..heheh..tapi xnk sampai hangus2 tau..karang dzara uli2 bia jadik kek gula hangus..kekek

kay_are berkata...

kesian.. lawak gak ni.. idea nye.. g tepon fbi kat hot fm.. biar die hangitkan betul2 nye si aina tu ^___^