❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Tetamu tak diundang yang GATAL !

Salam .
Hye all :)


Semalam hujan lebat . Best . Sebab sejuk dan dapat melelapkan mata sambil dibuai mimpi-mimpi basah indah . Tapi yang tak bestnya bila ade benda alah nie yang duk masuk rumah . 

Okey , fine . Myra tak kisah kalo dia nak masuk rumah . Orang kata , tetamu datang rumah nie , murah rezeki kan .  Tapi yang myra kisahkan bila dia tak reti duk diam . 

Kalo boleh , dalam kain pon dia nak masuk . Demm ! Geli ok . Dah la masuk rumah orang tak bagi salam , gatal pulak tu . Memang nak kena dengan batang penyapu nie ! 

Mase myra tengah khusyuk melantak nasi goreng kampung , tibe-tibe myra dengar bunyi yang sangat bingit . Dekat je kat telinga myra nie . Zzzttt , zzzztt . Rupa-rupanya dia duk melekat kat rambut . Sepantas kilat , myra terus tarik-tarik dia . "Aku tak kacau kau , tapi nape kau suka kacau aku ?!" Myra cakap cam tu kat dia . Tapi muka dia memang selamba ar . Macam tak de pape yang berlaku . Kalau muka tu hensem, takpe lah jugak . 

Dia tak kenal sape myra nie .Myra pon amek kamus yang tebal tu , terus hempok kat muka dia . Nah ..hambek kau ! Lain kali jangan buat hal dengan myra . Kan dah kena . Tu belom pekena batang penyapu yang sodap tu . Sekali kena , mesti nak lagi . 



 
KELAKATU
Korang semua berhati-hati dengan dia nie , especially yang pompuan sebab dia ni gatal . Suka masuk dalam kain orang ! 

Bye ~ 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

15 8689 biji gula-gula dari mereka :):

annenyss berkata...

hah masuk kain?hahahaha

Dzara Comoth berkata...

jaga2..nyaaaaaammookk..hehe..pembawa virus..huhu..nyyyeeeeeeettttt...tuit3...kne gigit dan kiss dgn nyaaaamoookk...nampak laaa merahnya kne kiss diam2..huuh

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

annenyss~ haha ..beware ! :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn ~ bukan nyamok laa atyn...kelakatu...>_<

Naddia berkata...

kalo da msuk kain tuh memg mintak penampo la kn..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ tau takpe...bagi penampo gajah ...kuikui...:D

JusT FyQa berkata...

bhaha ! ingakan hape tadii ^^ . pasni kne hatihati lahh

JIJI YU berkata...

meh aku tolg masuk sekali nga ye..tgk ape ye buat dalam tu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Just Fyqa~ hehee .. dah hati-hati dah...tapi tu la, dia suka masuk dalam kain...huhu..=.=.'

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ haha...terima kasih je la ! :P

Dzara Comoth berkata...

ahha..de je org promote nk msk sklik dlm kaen..xbley3..btl2 bhya neyy

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ haha...tu la pasal...beware! :P

Dzara Comoth berkata...

eheh...menakutkan jek...
dyer sndrik na msk dlm kaen dyer kowt..kaen selimut la tuh..kua..kua..kua..

kay_are berkata...

nasib kelekatu.. ingat sape r yang kaco silent reader sorang ni =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ hehe...tu laa...:) kelekatu gatal...huhu