❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Apa istimewanya 17hari bulan ?

Salam .
Hye all . :)


Masa duk khusyuk layan lagu sambil check emel , tibe-tibe hp myra berbunyi . Ehh . Ingat ade mesej or call . Rupanya reminder berbunyi . Setiap kali 17hb , reminder mesti akan berbunyi . Ada ape dengan 17 hari bulan tu ?

Besday myra ? (bukan laaa .Besday myra bulan 10 . ) opsss . Dah tau kan , so bulan 10 nanti standby hadiah tau ! :P
Hari Guru ? Lagi laa salah . Kalo Hari Guru , mesti Jiji Yu yang kecoh-kecoh dulu . :P

Dah , dah . Kesian lak korang nak berteka-teki pulak kan . 17hb actually, ialah tarikh special myra dengan Mr.Right . Yes , setiap 17hb , kitorang akan wish each other . Nak celebrate , sangatlah mustahil . Sorang kat darat , sorang kat laut . So , wishing2 pon jadi laa . 

Err . Bila sebut pasal dia , rase macam nak nanges . =.=' . Serius , rinduu giler kat dia . =( .. Sorry , malam-malam nie emosi tibe-tibe 


Pesanan dari saya untuk awak , 'bakal imam'  saya :

Awak , saya sentiasa doakan awak baik-baik kat sana . Saya kat sini sentiasa menghitung hari ,setia menanti kepulangan awak .

Tapak kaki ; Korang tolong doakan dia sekali kat sana , bole ? 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

nanti hari guru aku nak buat2 bisu...

sarah mansor berkata...

eh eh , sarah punya pun 17 jugak . tehee :) 17 Jan . kaka bila ?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ haha...bisu betol2 baru tau...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Sarah~ kaka 17 Feb la sayang . Beza sebulan je kan..:)

Syafiq Rosli berkata...

hepi besday jgk..huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

SR~ awalnya wish...:P

kay_are berkata...

mode jiwang, xnak ganggu =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~hehe...xmo ggu..:P