❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Err ...Muka kami sama ke ?

Salam .
Hye all . :)


Di suatu hari yang indah ........

"Muka awak sama macam mak awak lah . "
"Myra ikot muka mak kan . "
"Muka ko sejibik macam muka mak ko lah . "
"Macam muka makcik Shariffa lah . "

Aduh ! Okey , penat tau telinga nie dengar kate-kate macam tu . Mesti lah myra ikot muka mak, sebab myra kan anak dia . Takkan muka myra nak ikot macam muka mak korang pulak kan . T_____T


Errr . Korang tengok sama ke ? 

Tapak kaki : Kalo same , same tang mana tu ek ? :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

18 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

a'ah la..sama sangat..kat mulut and kening kot...huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nur anis~ hehe..anis orang ke berapa ntah cakap cam tu...hehehe...:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

bentuk muka,bibir dan mata sama..hidung je tak sama..hidung awk mancung sikit..huhu

JIJI YU berkata...

aku pon nak cakap tang mulut ngan kening ko same..ahah mane nak tumpah kuah kalo tak ke lantai

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ hehe...ea ke..tapi diorang kate mata myra besar sket...hehe

sarah mansor berkata...

hehe . sama lah kaka mukanya . org pun ckp muka sarah mcm mak sarah jugak .

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ ko orang yang ke 100 juta cakap cam tu...:P hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Sara~ hehe..ea ke..biase nya kalo anak perempuan nie ikot muke mak kan...:)

Ahmad Syarif berkata...

Sama tang kening ngan mulut tuh~
:p

kay_are berkata...

kat mane yang same ye.. kat mane yang same ye <-- wat2 x nampak..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ hehe..ramai say cam tu...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ wat2 tak nampak je..:P

Along Usop berkata...

siyes kalau cakap adik bradik pon along caye.. =.=

.::cintabungablogspot::. berkata...

part lips ade p'samaan la dear. seriuosly ;) heheh

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Along~ alamak! adik beradik? adakah mak myra nampak muda or myra yang nampak....=.='

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

cintabunga~ ea ke...ramai cakap cam tu dear...:)

Along Usop berkata...

ahahahahhaa.. dah agak dah.. mesti soalan tu keluar balik..
dalam gambar tu tak nampak umur la myra.. tak buleh agak.. =p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

along~ hehe..ok2...alasan bole diterima..:P