❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kertas kerja yang tergendala ..

Salam .
Hye all . :)


Nampak serabut kan ? =.=' . Macam tu jugak lah serabutnya kepala myra nie . Nak kira satu persatu soal selidik tu . Nasib baik ade 25 je . Kalo 250 , tak pasal-pasal masuk ICU sebab otak tenat nak buat kira-kira . =.=' . Next month dah kena bentang dah . Uwaaa . ;'( 

Mak , minggu nie angah tak dapat balik . Sebab nak settlekan benda alah nie . Tak mo nanges-nanges kalo angah tak balik tu . :P 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

18 8689 biji gula-gula dari mereka :):

pinky berkata...

cian dier....

YanaMIB berkata...

slmt menyiapkan kertas kerja ye ^_^

SwEeT sOuR mEmOrIeS berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
JIJI YU berkata...

kite bako je la

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Pinky~ huhu...cian kan ?..meh la tolong sekali..huhu..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Yana~ hehe..tenkiu..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ hehe...janganlah sampai mereng yunk..:P

SwEeT sOuR mEmOrIeS berkata...

huhuh..jgn kata myra swg je pening..lau dzara dpt pn pening jg...hohoh..boley mereng g2

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ ikot hati nak je bako...haha

Naddia berkata...

nmpak pensil box die wane pink! hehe
kanak kanak!
lelaki boleh..apsal pompuan tak boleh?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia ~ opss...kantoi...hehe..tu pensil box no.2...khas utk letak pensil je..ngeee~ :D

Ujang9897 berkata...

mak suka kalau angah tak balik..hahahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ujang~ kuang asam jawa tol..:P

kay_are berkata...

x tengok lagi sini nye proposal ngan kertas kerja.. terjun bangunan pas tengok agaknye.. =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ waa...lagi dahsyat.:P

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,buat kerja elok2..jgn stress2 k..kalau rasa penat,,berehat sebentar bersama air kosong..hehe

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,buat kerja elok2..jgn stress2 k..kalau rasa penat,,berehat sebentar bersama air kosong..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ hehe...tak best ar air kosong....milo cicah beskot pon oke..:P