❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Saya suka merajuk sebab .....

Salam .
Hye all . :)



Korang suka merajuk tak ? Ade orang kata , merajuk nie lebih sinonim kepada perempuan . Hello , jangan  terperanjat kalo lelaki pon sebenarnya kuat merajuk berbanding perempuan . * Bercakap berdasarkan pengalaman nih . :p

Myra akui , myra nie jenis yang kuat merajuk jugak lah . *Saya kan pompuan, so haruslah ade sifat tu . hehe . Macam myra , myra selalu merajuk ngan mak . Yela , kite ni jarang ade kat umah , so mak lebih rapat ngan adik . *nampak tak gambar kat side bar tu . tu la dia . 

Sikit-sikit ngan adik , so kite ni terasa la kan . =.=' . Sebab kite ni pon anak dia jugak . Rase macam disisihkan pulak . Pernah lah dulu , myra sampai touching ngan mak . Pada hal , hal remeh je kot . Siap kate dalam hati nie , " Aku tak nak bertegur ngan mak sampai bila-bila . ". Mase tu , zaman selekeh lagi kan . So , pemikiran pon selekeh la . hehe . Tapi tu la , cakap je . Bila mak panggil makan , laju je pegi . haha . Last-last , bercakap jugak ngan mak . Tak boleh nak merajuk lama-lama sebab at last akan sejuk jugak . eheee . 

Kalo merajuk ngan mr.Right memang buang karan je . Nak tahu sebab ape ? Sebab kalo kite merajuk ngan dia , bukan dia pujuk pon . Tapi dia pulak yang merajuk . Adeh . Kite pulak yang kena pujuk . sobsob . =.='
Baru ingat nak manje-manje , tapi terpaksa lah lupakan hasrat tu . :p . 


Dalam banyak-banyak merajuk tu, myra paling suka merajuk ngan adik myra yang paling bongsu tu . Sebab dia nie rajin memujuk . hehe .  Pernah la one day tu , dia tengah makan nasik ayam . Myra buat-buat lah mintak . *buat muka macam 10 hari tak makan . Dia kate , "tak boleh . " Myra pon mula ar buat muka macam mintak simpati . Tak lama lepas tu , "alaaa . sebok la angah nie . Nah , amek la nasik nie .  " Haha . Kan da kate , kalo merajuk ngan dia , mseti dapat punye . ehee . :D

Korang kuat merajuk tak ? Baik ngaku cepat !  :p
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

29 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Miss Secreto De Amor berkata...

kte nih sme la mira kuat mrajok . .
dulu pun pnh terpk ta nak ckp ngan mak sb mrajok . .huhu mse zaman2 skolah rendah . .. hihihi . .
kalo ngn BF .. hampeh nye die nk pujuk . .hihi
ENTRY nih . .TERBAEEEK !

enyheartsdiamond berkata...

hehee.. saya pun kuat merajuk.. tapi fayyadh tak pandai pujuk.. cuma, dye akan ikut je apa yg eny nak sampai dah hilang merajuk tu :)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hee..seb bek saya tak kuat majuk. hee

Naddia berkata...

alololo...baiknye adek die. akak ape nie majok dgn adek?! haha

kalo majok dgn bf memg tak bape layan la jawabnye..haha..

JIJI YU berkata...

muahah susah woit kalu kuat merajok..mau naek berbulu kepale aku

Nurul Atika berkata...

hehe..ika pn ske majok.. kdg2 cari sbb spye dpt maj0k..wakaka~

thnks sudi komen entry ika..sbg balasan, ika singgah sini balik..

YanaMIB berkata...

kita xkuat merajuk..tp kuat sentap..eh lebih kurg je kn?? =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Miss Secreto De Amor~ fuh..panjang name dia..hehe...ea ke...same la kite...ehee...:D tau takpe...buang karan je kalo majuk ngn bf...hehe..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Eny~ hehe..kesian fayyadh dapat awek kuat majuk macam eny...:pp

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ctiey~ waa...untung...sebab tak kuat majuk...ngee~ :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ saya seorang kakak yang manja..:p hehe...
tau takpe..eheee...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ hehe..mintak2 la awek ko esok, kaki majuk..:pp..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika~ hehe...nasib bek ade orang nak pujuk kan...huhu~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Yana ~ sentap n majuk tu bukan same ke ?:p

Qaseh dalia adelia berkata...

dulu2 kuat mrajuk sekarang kuat pendam haha..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh dalia ~ kuat pendam tak elok tau..:p

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahh..mr right kuat merajuk rupanya..hehhee..bagus..lelaki yg kuat merajuk ialah lelaki yg mmiliki hati yg lembut...hehe..jaga betul2 mr right tu k..:P

kay_are berkata...

keje merajuk je.. ish ish.. adik myra jangan tertipu ngan lakonan akak tu ye =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Alief~ hehe..tu laa..hati dye lembut macam marshmellow...:p hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

k_r~ adik myra said, " takpe..kakak saye seorang yang manje..." :P

Ainul Hayat berkata...

Saya rasa saya tak kuat majuk...cume kuat mengalerkan ayer mata...erkkk...

Ika Chenta berkata...

review, review..

http://ikachenta.blogspot.com/2011/04/hari-sabtu-hari-menterjah-blog-5.html

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

comel mmg kuat mrajuk tp ngn famili jerk..heee ^_^v

Arol Mubin berkata...

Arol suka merajuk dengan kawan-kawan jek. Sebab dorang suka memujuk. Terasa diri begitu berharga semasa dipujuk. Haha. ;D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ainul Hayat~ ratu air mate laa nie ekk..:p hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika~ tenkiu2..terharu sangat sebab review my blog yg tak seberapa nie..>_<

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fariehan~ waa...ni msti manje ngan famili kan...:p hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Arol~ haha...terasa diri berharga bile kena pujuk..tapi kalo tak de yang pujuk, rase macam....*sigh...=.='

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

DAH RENEW IC BELOM? CEPAT!!!

PERNAH DAPAT BE TAK? APE JADI PAS KITA DAH DAPAT BE EHH?? SHARE SKET