❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Bila mutiara-mutiara kecil muncul di muka...

Salam .
Hye all . :)

Last myra update blog nie , hari khamis iaitu pada tanggal 31 Mac 2011 . Means , tu merupakan entry terakhir sebelum masuk ke bulan seterusnya iaitu bulan April . Nah . Entry hari nie kirenya entry yang pertama untuk bulan 4 nie . :) 

Myra terpaksa balik hari jumaat hari tu , so tak sempat nak inform kat korang . *ade aku kesah ke ko nak balik ke tak . :p . Kepada mak ngah tersayang yang akan berangkat ke tanah suci untuk mengerjakan umrah sok , selamat jalan . Dapat gak jumpa beliau semalam , sebelum beliau ke tanah suci . :) 

Ok , bukan tu yang myra nak story . Myra nak story pasal 'mutiara-mutiara comel' yang datang menyerang pipi gebu myra nie . Gara-gara mutiara-mutiara comel tu , pipi yang gebu nie telah hilang 'kesuciannya' . =.=' 

Al-kisahnya.............
Di petang jumaat yang indah . "Eh , angah . Ape kat muka ko tu ? " seorang adik mengeluarkan kata-kata yang agak tidak sopan kepada kakaknya yang baru pulang ke rumah . Si kakak terus menutup kedua-dua pipinya sambil berlari ke cermin . "Oh tiiiiiidaaaakkkk.....kenapa dia muncul kat pipi ku yang gebu nie ? " si kakak bermonolog . seolah-olah bercakap pada cermin . 

Ok, cerita dongeng tamat . Ekceli , myra tengah bengang ngan 'mutiara-mutiara comel' yang tengah duk membiak kat pipi nie . Errr . korang tau tak ape mutiara-mutiara comel tu ? Jerawat la . =.=' . Jerawat merupakan musuh ketat kepada kulit kita . Bila dia ade je , mesti kita akan rase . "eeuuuuuuuwwww . Mukaku terasa huduh ! =.=' . "


Gambar A .

Gambar B

Sila klik pada gambar kalo nak tengok mutiara-mutiara comel tu menjadi besar gedabak . 



Tapak kaki : Ade sesape boleh bagi tips or ubat ajaib yang bole menghilangkan mutiara-mutiara comel nie dalam sekelip mata ? . =.='
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

PikieLLe Lova berkata...

alaahhh..x nmpk pun la..
ape la myra ni.heeee:))
kmoo still comel

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

update entry update jugak, tapi risiko tangan kat mouse tu jgn tak amek berat okeh.. bahaye taw.. sharing is scaryyyy~~~

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/blogger-sekalian-sila-jaga-tangan.html

JIJI YU berkata...

kikis ngn kertas pasir..

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief pun benci jerawat..makin2 kalau jerawat tu tumbuh dekat2 dgn hidung...pedih....huhuhu...myra,aliefnak jawab soalan myra kat komen alief..kenapa alief guna "aku" dalam blog alief sekarang?

actually,alief saje je nak buktikan kat kawan2 alief yg alief dah matang..hehehehe..diaorang ckp sebelum ni blog alief mcm blog budak kecik..pakai "alief" dalam blog..sbb tu alief tukar..dalam blog je alief tukar..tapi,kalau nak komen kat kawan2 blogger,alief still guna "alief"..huhuhu..myra,pasal header tu,,alief tgh usaha utk buat..kalau dah siap,alief akan inform myra k..

nelly berkata...

Bila kena 'mutiara' ni , sadis !

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Elle~ nampak la dear..huhu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

cinta bunga~ done ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ mesti ang da pena cube cara tu kan ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ tau takpe..kat hidung tu memang sakit ar...hehe...
ouh ea ke...patot la..baru perasan alief guna perkataan aku tu..sebab kebanyakan blogger lelaki kan lebih suke gune 'aku' . pasal header tu , ok...take ur time..:) tengs alief ! ^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nelly~ sadis n pedis...huhu~

kay_are berkata...

x de r nampak sangat pun.. rilek2 suda.. gne kan oxy je r.. =P

marshmallow berkata...

tak nampak sgt lah dear. jgn usik nanti ada parut. ngeeee~