❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

SAPE YANG AJAR NIE ??

Salam .
Hye all . :)



Sekarang nie , fenomena korean semakin menjadi-jadi . Dulu , myra pon tak berapa nak layan sangat citer korea nie . Layan gitu-gitu je . Sebab rase macam , alaaa . Citer korea nie jiwang sangat la , citer korea nie stereotaip la , jalan citer nye same la , n mesti ade cinta bersegi-segi punye . 

Tapi tu sume dulu lah . Sekali dah terkena penangan citer korea nie , hambek kau !  Terus ketagih . 
Along myra memang fanatik giler ngan citer korea nie . Dalam lappy dia , toksah cakap lah . Sampai penuh hard disk , sebab asyik sumbat citer korea je . hehe . Dan adik dia nie pon , ape lagi . seduut je la . Tak  payah susah-susah nak download . 

Kat Astro pon , ade pulak channel khas yang menayangkan drama-drama korean . Kalo myra balik rumah tiap-tiap minggu , myra lah yang akan conquer tv tu ha . Sampai berebut remote control ngan adik . hehe . 
So , bila myra yang conquer tu , asyik citer korea je la jawabnya . Sampaikan mak n abah pon terpaksa layan jugak . 

Dan sampai sekarang , famili myra dah jadi "addicted" ngan drama-drama korean nie . hehe . 

Sape yang ajar ni ? Cik Myraa jugak . :p
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

nelly dulu fanatik !
sekarang , kurang ~

Cik Ezy berkata...

xlyn sgt korea..
suke cite my girl..
=)

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..

melayang ke sini dari blog yana..folo blog ini..

semoga tuan belog ceria2 selalu erk :-)

JIJI YU berkata...

ternoda aku layan gambor heroin die

asybedazzle berkata...

wah family sekali addicted. ni sudah serius. hehehe. nsib baik la tak terjebak lagi, kalau tak haih jenuh :D

adrinaqamarina berkata...

eh kat astro dah ada channel korean eh? Tak tahu pun! Thehe. Tapi kte memang tak minat pon. sebab ape?

sebab nanti asyik berangan nak pakwe macam tu la. manalah nak dapat.

err mungkin lah ada kan. tapi percent tu tipis laa.

hehe.

kte suka chinese!

kay_are berkata...

drama ikut story camne.. tapi artis dorang, memang best r.. hee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nelly~ eh...kite terbalik pulak..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cik Ezy~ my girl bukan cter korea gak ke ? :p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

sahromnasrudin~ waalaikumussalam . terima kasih kerana sudi bertandang ke sini...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ aku jadi cair bile tengok hero dia...pehh~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

asybedazzle~ haha . tu la pasal . eh , terjebak sekali lagi pon takpe . Best ape...^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Rina ~ ade la dear...kat channel 393 n kat KBWS tv...hehe..tak dapat bf ala2 korean pon , dapat style ala2 korean pon ok gak...:p hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

k_r~ pelakonnya tok sah cakap..memang superb ! eheee....:D