❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

NAK KEMBALI KE ZAMAN KANAK-KANAK PLEASE !

Salam .
Hye all . :)


Tiba-tiba myra rase nak kembali ke zaman batu kanak-kanak dulu . Nak tahu sebab ape ? 

Sebab .....................

  • Dosa mak bapak tanggung .-suci je time tu 
  • Boleh main barbie doll , main ting-ting n macam-macam permainan lagi .- cube kalo dah sekarang nie korang main ting-ting , mesti orang akan gelak . kahkahkah .
  • Boleh buat macam-macam style rambut . contohnya macam tocang ekor kuda tu , dan bla bla bla . - sekarang tak bole , sebab dah pakai tudung .
  • Dulu , sebelum nak masuk tido , mesti salam and cium mak& abah .- Bila dah besar nie , rase segan nak cium abah . =.= 
  • Mase kecik-kecik boleh share toilet ngan along n adik-adik . - Sekarang mane boleh ! malu meyh . hehe
  • Mase kecik-kecik , kite mintak ape-ape dapat je . -Bila da besar nie , nak ape-ape kena beli/dapatkan sendiri . T____T
  • Bila time makan , mesti mak suapkan . - Bila dah besar nie , kena suap sendiri . *ngade-ngade tak ? :p

Alololo . Geram kan tengok pipi dak tecik nie . Rase nak mamam je pipi dia . :p

Tapak kaki ; Saje besar gedabakkan gambar nie sebab cute . hehe .
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

19 8689 biji gula-gula dari mereka :):

akmarmansor berkata...

xpayah berangan nak turn d clock to the past . past is past , cnt be returned , hnye tinggal memory in ur mind . lain lah ada doraemon , leh jgk pinjam pintu ajaib dia . haha :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

jeles lettew..:p

takpe , kite ngan doraemon kamceng lorh...:P hehehe

anytime bole pinjam...:P

akmarmansor berkata...

hahaha :)
tak jeles ok sbb mmg hakikat kte lagi muda dr awk . huahuahua (^__^)
eh , kan kene tsunami .
doraemon selamat ke ?

JIJI YU berkata...

engko dah tua dah..takyah le berangan lagi..hehhe

Ati Masrif berkata...

salam perkenalan dik,

yang best tu...

jiwa sentiasa seronok nak main saje
tak ada masalah..hihi


kak ati sini
^_____~

cik fza berkata...

nak jd kecik jugak.
doremon tolong bantu kami. :P

PikieLLe Lova berkata...

aah la..btol ckp myra..elle pun nak sgt kembali tym kecik2 dulu..hurmmm:(
tym arwah ayah elle ade dulu..
hurmmm:( sedih plak post ni..
tapi..hnya mimpi utk kembali ke alam dulu..:'((

sahromnasrudin berkata...

kanak-kanak sangat nerd kan

Cik Ezy berkata...

jdk knk2 mmg best..
=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

akmar a.k.a mai~ hehe...doraemon selamat laaa..:P dia gune pintu ajaib tu...:pp hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ haha..yang penting , ko lagi tua dari aku..:pp

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ati Masrif~ salam perkenalan kak..:)

yup ! tau takpe...time tu bole main puas2...^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cik Fza~ harap2 doraemon dapat dengar jeritan awak tu ..hehe...^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Elle~ alala...tamo la sdey2 dear...
myra wat post ni pon utk suke2...sory tau...:( tamo sdey2 k..smile...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

sahromnasrudin~ yup...nerd n innocent...:) rase suci je time tu...sebab takde dose kan...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cik Ezy~ sangat best ! nak jadi kanak2 balik ! huhu

nazirulhazwan~ berkata...

jadik kanak2 takyah pk pasal kerje, tu yang best tu.hahaha

Cik Cempaka berkata...

Saperrrr la yang taknak kembali ke zaman kanak2...kannn

kay_are berkata...

nampak part bawah sekali je.. memang ngade2 =P pe susah.. dah besar suruh bakal suami suapkan.. ^_^