❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Buah hati pengarang jantung pisang ! ^_^

Salam .
Hye all . :)


Nyam nyam . Cute tak ? #wink wink . 

Tunggu gaji cukup bulan , aku nak rembat si comel nie. ^___^ 

Dan snap gambar banyak banyak ! :P 



Okbai ! :p
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

ZWAN SABRI berkata...

Nnati dah rembat si comey tu, nak pinjam boleyh? HAHA

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@zwan sabri

nak pinjam? bayarlah !:p

Amyra Azhar berkata...

best amat! pink lagi tu! :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Amyra Azhar

tau takpe..tu yang jadi pujaan hatii tuuu...^_^

kay_are berkata...

nape nak tunggu cukup bulan? mintak r cik abang tersayang hadiahkan =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

guna duit sendiri lebih berkat ..tak gitu ? :p hehe