❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Menilai personaliti melalui lagu . Sape lagi terer ?

Salam . 
Hye all :) 

Memandangkan offday aku jatuh pada hari bekerja , so aku lebih memilih untuk lepak kat umah sambil melayan rancangan tv yang membosankan . Nasib baik Mr.Right still ada kat darat , dapat lah dia temankan gelfren dia yang kebosanan nie . Kalau dia dah start belayar balik macam dulu , ohhh . I can't imagine it . Hope aku dapat biasakan diri balik macam dulu . Be a tough girl ! 

Borak borak ngan Mr Right dalam fon  :

Dia : Pernah dengar tak kite bole menilai personaliti seseorang melalui lagu ? 
Aku: Rasa macam pernah dengar . Boleh bagi contoh ?
Dia : Ok. Lagu yang sayang selalu dengar , lagu apa ?
Aku: Banyak . Tapi yang paling paling suka dengar sekarang , ombak rindu . weee .
Dia : Let me guess ur personality in this song .
Aku : Teka lah , tak sabar nak tahu . #excited .
Dia : Ok , ade 3 . Yang first , bb sorang yang sensetip dan suka mengharap .betol tak?  #ekceli , ade 1 lagi . tapi aku nyanyuk lupe . 
Aku : Eh . Betol lah sayang . Ok . bb pulak nak try . Bie suka dengar lagu ape ?
Dia  : Lagu faveret bie sekarang . By Flo Rida , Good Feeling
Aku : Alaaa . tak pandai nak teka personaliti bie dalam lagu nie la . Bb cuba ok . Happy go lucky ?
Dia  : Betol . Lagik ?
Aku : Tu je yang bb dapat teka . Tak reti . 
Dia : Alolo . Sedih hati bile gelfren sendiri tak tau personaliti kite . #nada touching 
Aku: Alaaaa . Bukan macam tu lah , tak pandai nak nilai personaliti melalui lagu je . 




Cuba korang try kat partner korang , tengok sapa yang lagi terer bab menilai nie . Aku dah cuba, tapi fail . Dia lagi terer . =.=' 

SELAMAT MENCUBA ! :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

langsung tak reti.. time kasih.. betul2 boleh ke? tak pernah tau pun..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

cube lah ! :p