❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Mungkin ini lebih baik ...

Salam . 
Hye all . :)


Aku dah selamat deactivekan account fb . 

Sebab ? 

Banyak sebab musababnya . 

Mungkin ini lebih baik ...

Tapi ...

Aku masih bole saling berhubung dengan kawan kawan aku , 

melalui account fb Mr Right

melalui blog  . 

Tapak kaki : Hari nie pegi ofis pakai selipar lagi . Santai itu ringkas . :) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

ZWAN SABRI berkata...

Zwan ritu pown nk deactivate fb tp x boleh.. HUHU

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@zwan

kite buat bole je...kacang je...^_^

pena rozie berkata...

Pernah buat gak...

kay_are berkata...

kire nak fokus pada hidup r ni.. ok gak tu.. fb ni kadang2 addicted