❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Azmah Ahmad Wedding Decor Contest~

Salam .
Hye all :)


Jika dikira kira , nie merupakan contest pertama yang aku join dalam tahun nie . Lama kot tak join contest . :)
Aku join contest nie sebab tertarik dengan reward yang ditawarkan .

Kalau tak dapat 1st, 2nd n 3rd prize pon, ada 3 hadiah saguhati yang disediakan . :)

FREE RENTAL BANTAL NIKAH yang bernilai RM30/pcs

Syarat-syarat contest : 

1) LIKE OUR FAN PAGE AZMAH AHMAD WEDDING DECOR & EVENTS -done!

2) BE OUR FOLLOWERS
FOR BOTH BLOG -done!

3) WRITING AS SIMPLE AS YOU CAN ABOUT YOUR DREAM WEDDING THEME IN YOUR BLOG
TAK ADA BLOG? DONT WORRIES, EMAIL JE CERITA ANDA ITU DEKAT KAMI at azahmad.weddingdecor@gmail.com
UNTUK YANG TULIS DEKAT BLOG KORANG TU, EMAIL JUGA LINK ENTRY TU DEKAT azahmad.weddingdecor@gmail.com - done!

4) SETIAP CERITA/ENTRY KORANG TU, SILA SERTAKAN 
~ 1 GAMBAR WEDDING THEME ANDA~
~ NAMA KORANG & PASANGAN~ done!

Actually , pada asalnya warna tema untuk hari bahagia aku tahun depan (insyaallah) , aku memilih pink silver plus white . 


After discuss ngan Mr Right , dia tak berapa nak setuju sebab dia geli betol ngan warna pink nie . =.=' .So, aku terpaksa melupakan hasrat untuk ade warna pink untuk wedding aku nanti . sobsobsob . 

Dan after pening pening dan rambang mata memilih , aku decide untuk pilih warna purple dan turqoise untuk majlis sebelah aku nanti . :) 


Bride : AMEERAH FARHANAH BTE SUBOH (Aku)

Groom : MOHD TASSRIF BIN MOHD RUSHDI (Mr Right

Tapak kaki :  Tarikh tutup contest 25 Mac 2012 . Hopefully sempat . =.=' 

*UPDATE* Korang bole mengundi aku kat link nie kat FB..


Hanya LIKE photo je..mudah kan ? :) 

Thanks pada yang LIKE ! ^________^

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Gadis Chubby berkata...

‎31 hadiah untuk diberikan secara percuma!!

jom join MINI GIVEAWAY MANJA

syarat yg simple.
dan
boleh pilih hadiah?
x percaya?NAK bukti?jom terjah

http://notamanjaku.blogspot.com/2012/03/mini-giveaway-by-manja-im-limited_20.html

kay_are berkata...

contest macam ni pun ade ye? aku tak terpikir lagi nak kawin so aku ucap gudluck je r.. nanti aku join ko tak menang susah lak =P

AzieMan berkata...

smoga brjaya myra nice kaler...