❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kursus Kahwin?

Salam . 
Hye all : )

Alhamdulillah , hari nie tamat sudah sesi kursus kahwin selama dua hari oleh Mr. Right . Mr.Right je , bukan aku . Aku dah lama dah kot buat kursus nie . Seingat aku tahun 2008 . Masa tu pon aku masih bergelar student lagi , and kursus kahwin tu pon anjuran kolej . :) 


4years ago . (Nasib baik takde expired date . ) :p

Jeles betol bila dengar macam macam cerita best dari si dia . =.=' Siap ade buat ujian bagai . Zaman aku dulu , takde pong .T____T .  Masa zaman aku wat kursus dulu ,  ustaz ustazah yang bagi ceramah tu sume cerita nak ditapis . :p .Mentang mentang lah wat kat kolej , dan majoriti semuanya masih student , terpaksa cover cover . =.=' 

************************************

Dia  : Kamu ,best lah tadi . Kelakar gile ustaz tu . 
Aku : Apa yang kelakar ? Nak tahu , nak tahu . Hehe
Dia  : Ustaz tu kate , orang perempuan nie lepas dah kahwin , kena selalu pakai cantik cantik untuk suami . Jangan sebelum kahwin je pakai lawa lawa . Lepas kahwin , asyik pakai kain batik , berkemban je . 
Aku : Eleh . Jangan kata pompuan, lelaki pon same .:p
Dia  : Hehe .Lepas tu kan, ustaz tu kate lagi , mase kahwin nanti , beli baju yang transparent banyak banyak sikit . Lagi seksi lagi bagus . Untuk suami jugak . :p
Aku : Amboi . Kemain lagi ustaz tu . Nanti kamu belanja kite baju macam tu lepas kahwin ok . :p

Tapak kaki : Sape yang dah pegi kursus kahwin nie ? Jom share share ilmu ! ^__^

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

ejulz berkata...

smoga jodoh kekal hingga akhir hayat.. :)

kay_are berkata...

open betul ustaz tu.. camtu r best =P aku belum g lagi.. ntah bile nak g aku pun taktau

Azhafizah[フィザ] berkata...

baguslah dah ada..senang urusan lepas ni.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ejulz

amin2~ thnks!:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are
haha..tau takpe..open sangat..
bgs la cm tu kan, orang pon snang nak paham..:p
baik buat skrg smntara ade mase...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@azhafizah

insyaallah..:) thnks dear~

Ainul Hayat berkata...

Myra,
Akak gi kursus sorang2 gak...tak best, seb bek ade abg n akak ipar time tu. huhu..

Amyra Who berkata...

hehehe baju transparent ek. apa tu :p

nk kawin jemput tau! n_n

p/s: lama tak dtg sini

hazfee berkata...

wah dah pergi kursus kahwin ye. senang la nanti :)