❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Rumahku Syurgaku ~

Salam .
Hye all :)


Aku dan mak kerap berhubung. Kalau bukan mak yang call , aku la yang akan call mak . Tapi selalu nya mak lah yang kerap call aku . :p hehe . Mak mana lah yang tak sayang and risaukan anak gadis beliau yang jauh dari pandangan mata beliau kan ? Luv u mom !

Memandangkan bil telefon dah berbayar semula  after 3months tak bayar , dapat lah aku gosip gosip ngan mak dengan lebih kerap . kehkehkeh . Borak punya borak , tiba tiba terkeluar pasal rumah kami yang sedang direnovate . "

Mak : Angah , rumah kita dah lawa
Aku  : Ye ke ? Alaaa . Ni yang tak sabar sangat nak balik nie . 
Mak :Time cuti lama sikit balik lah . 
Aku : Mak , nanti mms gambo umah kita kat angah nanti eh . 

Tak lama kemudian . 

Dapat mms dari mak ....






Yang ni bahagian dapur . Alhamdulillah, rezeki lebih sikit . :)


Ruang istirehat bersama keluarga . 

Nak bergolek golek pon bole . :p hekhek . 

Tapak kaki : "Hati aku dah ada kat Melaka ~ "

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

Renovate sebab nak kawen ke myra? hehee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kak erni

ish..ke situ pulak..memang dari dlu nk renovate rumah kak...n alhamdlillah, ade rezeki lbih skit tahun nie..tu yang dpt renovate tu..:)

kay_are berkata...

cantiknye umah pas renovate.. ni mesti sempena nak sambut menantu ni kan? confirm!! ^__^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

erkk..:P

laskar pelangi berkata...

rindu kat rumah jugak..sob3x

hazfee berkata...

nampak besar. hehe.boleh main kejar2 tu :)