❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

PJJ : Cinta Jarak Jauh ❤

Salam .
Hye all :) 



Percintaan Jarak Jauh . Dulu , aku tak percaya dengan PJJ nie . Siyesly , sape lah yang sanggup nak jauh jauh dengan orang tersayang , plus gelfren busybody  macam aku nie yang nak 24/7 nak tahu apa yang si dia tengah buat kat sana , dah makan ke belom , keluar pegi mana dan bla bla bla . Tapi last last kena dumped jugak . Setia bagai nak rak , last last dia play three wood nun di sana . =.=' 


Itu dulu . Sekarang pon aku still dapat orang jauh . Ye, mungkin aku ditakdirkan dapat yang jauh jauh . Untuk menguji sejauh mana tahap kepercayaan aku pada si dia . But sekarang nie dah tak heran sangat pon , sebab sekarang hampir 70% orang mengalami hubungan 'PJJ' nie termasuk lah aku . ^_____^ .

Bagi aku , dalam setiap hubungan tak kira lah jarak jauh, mahupun jarak dekat , kepercayaan kepada pasangan kita tu sangat penting . Dan one important thing , jangan mudah percaya cakap orang . Kita kena siasat dan selidik betol betol dulu . Jangan terus mengelabah dan percaya . Yela kan , manusia nie rambut sama hitam , hati lain lain . Siapa tahu , manusia manusia tu sebenarnya cuba untuk merosakkan hubungan kita kan . Wallahualam . 

Pernah ada kawan kawan aku bertanya kat aku , "Tak jeles ke tengok orang lain dating ?" Eh, kau percaya ke kat dia kat sana , entah entah dia tengah dating ngan pompuan lain . " Amboiii . Tak sayang mulut langsung . =.=' . Tapi aku hanya mampu tersenyum . ^____^ dan berkata dalam hati , "I know him better . "

Sapa kata PJJ nie tak bole dating ? Bole aje dating tapi dating thru skype je la . Lagi best . :p Dapat makan same same , minum same same , tapi sorang kat sini , sorang kat sana la . Macam nie . :) 


GF : Kamu , kite ade bear . Kamu hado ? hehe
BF : Eh . Kamu ingat  kamu je hado , kite pon ade jugak lah . Werkk! :p

Dan tiap tiap malam mesti macam nie . ^___________^

Tapak kaki : Ehem . Ada sapa sapa PJJ jugak ? Jom kongsi cerita . :) 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

13 8689 biji gula-gula dari mereka :):

SarahSyafiq berkata...

myra..betul2!we'hv been in LDR for long time.tp still okay=)
semoga kamu berbahagia sentiasa.

hanani nanie berkata...

ehem.....xleh komen bebanyak..sssyhhhhhh tp PJJ ni memrlukan banyak kesabaran dan tahap kesetiaan y tinggi antara 2 org nie... :)

Ainul Hayat berkata...

Akak pun jarak jauh Myra...Ekekeke~

Ainul Hayat berkata...

Akak pun jarak jauh Myra...Ekekeke~

n!cK berkata...

ya ya ya..dah 4 tahun PJJ..mmg diakui sgt menduga hati dan banyak cabaran..banyka juge perselisihan faham..tpi sekejap je..dan i'allah ptengahan tahun nie kami akan bertunang...hehhehee..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Sarah Syafiq

LDR nie sangat menguji, tapi kalo kite banyak bersabar, insyaallah ok kn..:) thnks dear..hope kamu juga bahagia sntiase..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kak nanie
Setuju :)Dan kepercayaan paling penting..^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Kak Erni

hehe..same la kite..:p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nick

Alhamdulillah..:) congrats dear! Happy for u!^_^

kay_are berkata...

menci!! g r kawin cepat.. aku jeles ni weh!! ape pun, semoga bahagia ye.. ^__^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

hang kena kawen jugak..:p
kawen same same nak? :p kahkah

PikieLLe Lova berkata...

sy sy sy!!!! tp..skunk da mkin dekat...berkat ksabaran sy mnuggu.akhirnya dy mkin dkat dgn sy...walkaupun bukan sbelah uma..hihi:)

Nur Ezqy berkata...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com