❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Dinner | Bollywood & Cowboy Nite :)

Salam .
Hye all :) 

Buat julung julung kalinya aku join dinner anjuran tempat kerja aku yang bertempat di Kristal Hall, TM Convention Center malam semalam . :) Julung julung kali la sebab aku pon baru je lagi keje kat situ . Baru setengah tahun . hehehe . 

Tema untuk dinner tahun nie ialah "When East Meet West" . Waaa . time dapat tahu  pasal tema dinner nie, aku tak tahu nak pilih yang mana  . Bollywood or Cowgirl . :p

Ofismate aku ramai yang decide nak pakai cowboy suit je . Yela, senang n cut cost . :p Kalo bollywood neh, baju lagi, aksesorinya lagi . Banyak ongkosnye tu . 

After berminggu minggu berfikir, aku decide nak try bollywood suit . Puas lah gi carik kat masjid india tu . Cari punya cari, jumpa lah kat satu kedai india neh . Yang aku berkenan tu la yang mahal . =.=' . Tapi memang meletopsss lah . 

Tapi bila difikir-fikir balik , buat apa nak beli mahal mahal . Pakai sekali je pon kan . Takkan nak pegi ofis nanti pakai liplap macam tu . =.=' 

Dan , akhirnya aku beli punjabi suit je . Bole buat baju raya sekali . :p kehkehkeh . 

Jom tengok gambar gambar dinner semalam :) 



Orang orang kuat neh :)

Dari kiri , Mama Bijak dan Sis Yeoh .:) 


My ofismate yang bertukar menjadi 'cowboy girl ' malam tadi :) 


Bergambar kejap dengan pemenang 'Best Dress' :) 
Melaram habes kakak neh .  hehe :p


Ok . Aku paling pelik kat situ . =.=' 






Tapak kaki : Kualiti gambar tidak memuaskan , tangkap pakai kamera hp je pon . =.='

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ezy Chiaki berkata...

puas hati la kakak tu menang..
die pnye baju mmg bollywood habes.. hihi

mama ikhwan & Ikha berkata...

hahahhaa.. muka den sunburn.. malu!!!!!!!!... org kuat ek.. sebab gemuk eh.. huhuhuhu

hazfee berkata...

ekeke, beli baju dinner mahal2 pakai sekali je baik xpayah :P

kay_are berkata...

tak pernah rase nye aku beli baju khas untuk dinner.. series rasenye tak pernah.. =P