❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Wedding Preps 1 : Nikah Outfit

Salam .
Hye all :) 

Masih ada 8 bulan 2 minggu sebelum majlis . Fuh . (sambil tiup tudung ) . Tapi satu apa pon tak prepare lagi . Ada kenalan yang bagi suggestion buat checklist untuk memudahkan . Tapi takpe lah . Aku buat satu satu dulu . Bagi aku yang penting , majlis akad nikah tu nanti berjalan lancar dan selamat . :) 


Aku ada jugak disscuss ngan my mom merangkap wedding planner tak berbayar aku , untuk akad nikah nanti nak buat ala ala arabic kot . heh . Maksud aku , lebih bersifat Islamik . :) Dan untuk baju nikah , aku decide nak tempah sendiri . Luckily adik perempuan aku ade kenalan tailor yang teror menjahit baju untuk nikah . :) So, harga bole lah runding runding . Less is more .  Hehe . :p

Ni antara contoh contoh design baju nikah yang agak 'match' sikit ngan tema untuk akad nikah aku nanti . ^_^



sumber  : google 

Semua pon cantek kan . Rambang mata untuk memilih . >_<

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Fazid Zac berkata...

Waaahh ! Nak kawen dah ke ?? Kalau macam tu, Selamat Bakal Pengantin Baru !!Hehe~
http://fadily.blogspot.com/

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Thanks dik ..:p

miz miera jeehah berkata...

1st design gojes,2nd ok la,3rd sexy..hehe..btw,congratez..prepare urself to be isteri solehah,semoga diberkati insyallah :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@miera jeehah

hehe..thnks dear! ^_^
macam berkenan yang 2nd tu..:)
doakan ea...aminn...mudah2an...^_____^

Cik Suriz berkata...

yang 1st yang cantik. buat jangan ketat sgt nnti dah x islamik. :)

mirajiwa berkata...

cantinya baju pengantin tu.. tahniah! ;)
http://stylemira5621.blogspot.com/

mirajiwa berkata...

cantiknya baju baju pengantin tu.. tahniah!! selamat menjadi isteri yang solehah.. :)

http://stylemira5621.blogspot.com/
mai tengok2..

mirajiwa berkata...

cantik baju-baju pengantin.. tahniah! semoga menjadi isteri yang solehah.. :)
http://stylemira5621.blogspot.com/
mai la tengok blog saya.. hehe

kay_are berkata...

err.. sume cantik kot.. <-- jawapan selamat =P aku tak reti nak nilai baju pompuan ni.. huu

tan tin tun berkata...

boleh designkn satu utk saya tak??? hehehehe.. buntu cari idea nk buat baju nie.. saya prfer baju kurung moden... kalo baik ati desgn satu utk saya..email la kat saya ila2608@gmail.com..TQ