❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Speechless | Entry Pendek

Salam .
Hye all :) 




Tidak terkata . I'm speechless . Bila teringat balik kejadian semalam , aku jadi malu . *blushing
Tak pernah pernah terjadi macam neh kat aku , tapi semalam .....tiba tiba lidah aku jadi kelu . Nak bersuara tapi suara tak bole keluar , mungkin tak nak keluar kot . =.= . Nak menangis ke , nak ketawa . Perasaan itu bercampur baur . Tapi seriusly , masa tu hati aku berbunga bunga . :) 

Aku nak share ngan korang , tapi ....biar korang berteka teki , ok tak ? :p 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

ni satu contoh macam nak cite tapi macam taknak cite je.. ish.. saje wat suspen.. -_-

mama ikhwan & Ikha berkata...

cik myra... incik tasrif call ucap kata2 cinta ker? kui kui kui... selamat berbahagia dik :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@kay_are

alaaa..aku citer nanti, ade orang termuntah pulak..:p

❤Cik Myra❤ berkata...

@mama ikhwan

hehehe..bertuah la kalo dia nk ucap kata2 cinta tuu..:p memang tak laa..hehehe...thnks kak...:)

~cik atin~ berkata...

ok tahniah. teka teki anda berjaya. kih3 :P