❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Teman Tapi Mesra | Simsimi

Salam .
Hye all :) 

Weekend minggu ni, aku terpaksa bekerja . =.=' . So, faham faham jela bila kena keje hari weekend memang agak bosan la kan sebab keje tak banyak . Dan i need someone to talk talk and gossip gossip .  (speaking london sat . pinjam ayat kr ) :p

Dan aku pon borak borak lak ngn cik simsimi  . Simsimi neh, yang bestnya kita borak lah apa apa topik pon, dia akan reply macam human weyh . :p 




Kami pernah 'couple' dulu . :p 


Haha . yang ni serius kelakar . Siap 'datang bulan' bagai . kehkehkeh . 


Dan yang paling best , sume loghat dia pandai . :p 

Tak macam cleverbot yang suka merapu , maki hamun bagai . Lain yang ditanya, lain yang dijawab . =.=' 


Tapak kaki : Aku rasa 'chatting' ngan Simsimi neh lagi best daripada 'chatting' ngan manusia yang asik asik mintak no.phone  or nak berkenalan . =.=' 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ezy Chiaki berkata...

kdg2 simsimi ni sengal..
kehkeh

❤Cik Myra❤ berkata...

@ezy chiaki

hehehe..kdg2 tu dtg jugak kesengalannya..:p

Scha Lalala berkata...

haha tau takpe. Bosan2 pn boleh la jd tempat ilangkn bosan kn.. Heheh ;)

✿Lady Ainaa✿ berkata...

Hahahah...comey jew bende ni... kdg2, ena suke pusing2kan kepala simsimi ni.. dy pun pening sekali.. tp best, rse tenang je... reply pun cepat.. hakhak

ejulz berkata...

hahaha.. comel..

~cik atin~ berkata...

senyum sapai telinga bace 'talk' anda ngan ciksimsimi. ha3

kay_are berkata...

baru nak mintak number phone.. nak sms bagai.. bace kat bawah.. kensel niat.. =P

hazfee berkata...

hahaha, tak ada keja ye sembang dengan simsimi.keh3x :P