❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Honeymoon : Krabi or Bali ?

Salam .
Hye all :) 


Memandangkan sebulan dua selepas kami diijabkabulkan Mr Right akan kembali berkhidmat menyambung pelayarannya, so kami terpaksa arrange dan manage destinasi awal awal untuk bulan madu kami . Senang , nanti takde lah kelam kabut nak tercari cari nak pegi yang mana satu kan . =)
Pada mulanya, Mr.Right mencadangkan nak tour 1 malaysia , means nak pusing satu malaysia berdua . Tapi bila difikir-fikirkan balik , sempat ke nak tour kan dalam masa sebulan dua. =.=' 

Antara lokasi lokasi yang menjadi pilihan : 

1) Krabi, Thailand 


Koh Phiphi Island , Krabi . 


Krabi menjadi pilihan aku sebab pulau dia memang superb! =) Mr.Right pon kate ok je . Asalkan kami enjoy honeymoon berdua =) 


2) Bali , Indonesia




Tanah Lot, Bali 

Tapak kaki : Bagi pandangan please ...which one should we go? T_________T . Ikot hati, nak je pegi dua dua . =p 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

♥ Cik Zack ♥ berkata...

ohh myy ~~ bestnyaaaa ! hehehe x kisah pegi mana2 pon. mst jd best sbb pegi dgn org trcinta :)

the malay male berkata...

saya juga memilih krabi sebagai percutian bulan madu bulan sept nanti, ok atau tak..itu yg kita kena tengok :-)

Ainul Hayat berkata...

Asalkan pergi bersama orang terchenta tempat yang so & so pon akan jadi super duper best..hahaha...

kay_are berkata...

aku setuju ngan pendapat ko.. pergi 22.. =P tapi kalau nak dekat.. baik ke krabi lagi.. kate tak banyak mase kan?

❤Cik Myra❤ berkata...

@cik zack

asalkan pegi dengan yang tersayang, tempat tak best pon jadi best kan..^_^

❤Cik Myra❤ berkata...

@the malay male

woooaaa..nanti share la ape yang best kat krabi ok! :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@ainul hayat

yup2..setuju ngan akak :D

❤Cik Myra❤ berkata...

@kay_are

haha..nak pegi dua2 :p
aku pon rase macam choose krabi, tapi dia pulak kate bali more better..T______T ..dilemma2...>_<