❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Menternak lemak di Yazid Burger Seksyen 7

Salam .
Hye all :)


Lama aku peram entry nie . Tak berkesempatan nak online kat rumah sewa . Wifi sangat lah lembap macam siput . =.=' . Bila masuk ofis baru dapat update dengan senang hatinya . hewhewhew .^____^

Setelah sekian lama asyik tangguh plan untuk berbuka bersama ofismates tersayang ,akhirnya ahad yang lepas , kami berjaya merealisasikan hasrat murni kami untuk berbuka sesame . ^____^ . 
Dan lokasi pilihan kami untuk berbuka ialah ....Yazid Burger yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam . Betul betul di belakang UNISEL

Kami gerak dari KL lebih kurang jam 5.30 petang dan sampai di sana sekitar jam 6.15 petang . Nasib baik ada bantuan GPS  kalo tak,  mahu sampai lepas waktu berbuka . =.=' 

Macam tak percaya je masa mula mula sampai . Yela , selama nie just dengar orang sibuk memperkatakan pasal YB nie . Nah , akhirnya dapat rasa dan menikmatinya depan mata . heeee ~ 



Nah, amekaw ! Kitorang order burger daging black pepper dan BBQ 1kg . Untuk 1kg berharga RM40 . 500gram berharga RM20 dan 250gram berharga RM10 . 1kg nie hidangan untuk 4 orang atau lebih . 
Ada jugak yang jenis set disertakan sekali dengan air dan kentang goreng bermula dari harga RM7.50 dan ke atas . 



Cik kak  yang bertanggungjawab membawa kitorang ke sane . =)
Takde diorang , tak sampai la kitorang ke sana . =p 


Adik adik manis yang sedang memulakan upacara memotong 'kek burger' =p



Haaaa . yang nie baru betol upacara potong 'kek burger' oleh si birthday girl ! ^_^


Rupa kek burger yang telah siap dipotong . Yummeeyy ! 

Fair and square kan . Masing masing dapat bahagian sama rata =p


Agak agak , yang mana 1 air minuman aku ? =p 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

tahniah r sebab dah berjaya makan kat sane.. aku yang dah dekat setahun tinggal kat shah alam pun tak pernah jejak kaki kat sane lagi.. malas!! -_-

❤Cik Myra❤ berkata...

@kay_are

biasenya orang yang jauh akan sampai dulu berbanding orang yang duk dekat dekat kawasan tu..=p

Iera balqis berkata...

wahhh..besarnya burger tu..sedap x rse dye?? nyummy-2 x?? haha..hurmm..shah alam?? ble free time nti nak cbe bawak akk sye p sne la..da la dye tu hantu burger..hahaha :D

Rniz Emran berkata...

Eeh..awk ni kan buat saya terliur
aje tengok burger & air tuh..

♥ Cik Zack ♥ berkata...

berbuka mkn burger je eh ? hehehe tp burger tu nmpak bestttt gilaa :))

❤Cik Myra❤ berkata...

@Iera Balqis

sangat sedap! :) sebab daging burger tu handmade dan dibakar..nyam3! ^_^

❤Cik Myra❤ berkata...

@Rniz Emran

tutup mate! :p hehe

❤Cik Myra❤ berkata...

@Cik Zack

a,ah..makan burger je, sebab sangat2 kenyang..memang tak larat nak makan pape dah lepas tu..heee~

Ainul Hayat berkata...

Nak gi sana gak...laaa blkg Unisel ke? Ok2...tq Myra.

❤Cik Myra❤ berkata...

@kak erni

a,ah kak..belakang unisel tu je..ade foodocourt..same2 kak..nanti order burger 1kg punye tau..=p hehe