❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

After 5 years, we meet again :)

Salam . 
Hye all :)


Minggu lepas , iftar bersama ofismate tersayang di seksyen 7 Shah Alam .  Minggu nie iftar bersama member member kamceng masa PLKN (2007) pulak . :) Lama giler kot asal plan je tak menjadi . Masing masing ada je hal . Finally , alhamdulillah Tuhan makbulkan hasrat murni kami  semalam untuk iftar bersama sekaligus ber 'gathering' selepas hampir lima tahun tak jumpa . ^.^' . Tempat pertemuan kami buat julung julung kalinya ialah di ...



CHOP N STEAK ,KG BARU 

Sampai je , kedai agak full house jugak lah . Nasib baik aku da booked dua hari sebelum . Masuk masuk je , tengok nama aku no.2 tertera kat board . heee :) 


Belek belek menu , siyes tak tahu nak makan ape . Mula mula niat nak makan chicken chop . Tengok tengok list menu , terpandang  roasted chicken . Saje nak try test macam mana rasenya kan . So, aku pon order la roasted chicken . Not bad la rasa dia kan . :)


Masa mula mula plan , macam ramai je yang nak join . Tup tup yang datang semalam enam kerat je . (sorang lagi yang tukang snap gambar nie . :p )


Sibling forever ^.^'  ( Kak Ngah , Kak Long & Adik ) 

Since dari kem lagi kami bertiga memang rapat . Lima tahun tak jumpa , rasa macam berpuluh tahun tak jumpa . Rindu giler nak gelak besar sesame , heee . :) 


Kami yang giler camera :p 


After dah makan makan , gelak gelak , story mory pasal life memasing , kitorang bergambar sekeping dua kat depan 'The Ship' nie b4 balik . :) 

Tapak kaki : Insyaallah, nanti kite jumpa lagi ^_^ 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

huahua berkata...

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-gelanggang-tenis-paling-tinggi.html.. follow me back

Edy Fee berkata...

wah bestnye mkan.mewah

Iffah Afeefah berkata...

erm cm lazat je nme kedai die

Edy Fee berkata...

Kesakitan tak selalu berujung pada kesengsaraan.

Edy Fee berkata...

.hehehe selamat hari raya..dtg cari update baru

kay_are berkata...

ni kedai makan yang kaunter bayar bentuk kapal.. pastu dalam air ade keli besar tak engat tu kan? chop & steak ke name kedai die.. baru aku tau.. -__-