❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ya Allah, Kau tabahkan hati gadis ini..

Salam .
Hye all :) 



Tiba tiba status nie naik kat news feed fb aku . Gadis berkenaan ialah gf kepada mangsa nahas kapal Bunga Alpinia   iaitu saudara Muhammad Nazrin Khamsani, 20 yang masih belum ditemui sehingga kini . Bila aku terbaca status beliau , hati aku jadi sayu . Sebab aku faham bagaimana perasaan bila orang yang kite sayang hilang tanpa sebarang berita . Aku juga pernah merasai perasaan itu suatu ketika dulu . :(

NEW UPDATE : 


Alhamdulillah, penantian kita semua telah berakhir dengan berita penemuan arwah cadet Muhammad Nazrin Khamsani , 20 tahun  pagi tadi..Al-Fatihah untuk arwah ...

"Ya Allah ya Tuhanku , Kau tabah dan kuatkan lah hati gadis ini .  Berikan dia kekuatan untuk berdepan dengan sebarang kemungkinan dari Mu.." Amin Ya Rabbalamin..~



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nurul Atiqah Mutaza.iQa berkata...

ya allah sedih nye dik..

Ameerul Ashraf berkata...

Sedihnya.. Mudah-mudahan ada keajaiban yang bakal berlaku.

ainraus berkata...

semoga dia dan keluarga yang terlibat diberi kekuatan luar biasa.

:'(

kay_are berkata...

aku ingat ko sendiri rupe nye orang lain.. ish ish.. macam2 dugaan bulan pose ni kan.. takziah kepada gadis tersebut.. semoga sume akan selamat..

kay_are berkata...

aku pun dengar pagi tadi.. dah ditemui dah sorang lagi yang masih hilang tu.. takziah kepada keluarga arwah