❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Wedding Preps 4 : Idea Goodies Bag (DIY)

Salam .
Hye all :) 


Majoriti persiapan untuk wedding ialah yang beli siap je . Memang tak de masa nak DIY @ Do It Yourself . Tapi , ada bab goodies bag @ beg cenderahati untuk tetamu aku decide untuk DIY . :) Awal awal aku dah pesan kat mak , "mak , tak payah susah susah beli goodies bag yang siap tu . Angah ade plan baik punyee .:D " 

Memandangkan masih ada lebih kurang 4 bulan 2 minggu lagi, aku rasa sempat la kot untuk siapkan 1000 pcs DIY goodies bag . Aminn . Moga dipermudahkan segala urusan .:)

Dan ada beberapa idea DIY goodies bag yang berjaya diperoleh hasil meng'google . 


1) Agak simple kan ? :) 


2) Nice one . Penggunaan doily paper nampak ala ala vintage gitu . heee . 


3) Sesuai untuk birthday party or majlis akikah . 
Meriah tapi aku macam tak rajin nak main tampal banyak banyak macam nie :P 


4) Errr . Macam nie ok ke ? =.=' 



5) Hati macam berkenan dengan yang nie . :P 

Pendapat korang , yang mana satu yang cantek dan simple ea ? :)

Part 2 untuk entry sebelum nie akan disambung nanti :) 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

16 8689 biji gula-gula dari mereka :):

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hana berkenan yg no 5 tuh~

nabila biela berkata...

waa lawa2..hehe..sy da follow awk..follow sy blik taw..http://comey-comeyblog.blogspot.com/

nabila biela berkata...

comey2

❤Cik Myra❤ berkata...

@hana

taste kite same lah dear! :)
kite pon berkenan ngan design no.5 tu! ^^

❤Cik Myra❤ berkata...

@nabila

hi dear! :) thanks for follow..
done follow u back :)

hanani nanie berkata...

y no 1 if letak bunga sikit ok kot..no 5 tu,tukar dr bulat ke love,nmpk mcm lg sweet..btw..simple n nice.. :) good luck myra....hehe

Siti Rohaida berkata...

NO 1 OR NO 5

❤Cik Myra❤ berkata...

@kak nanie

weee..thanks sudi bagi pandangan kak :D
akan dipraktikkan nanti! ^^,

❤Cik Myra❤ berkata...

@kak siti

waaa..majoriti no.1 n no.5 :)

cik chinta berkata...

doorgift kite pon pki yg ni gak. jimat sgt2

♥ Cik Zack ♥ berkata...

yg last kot :) hehehe comel2.

ciksusu berkata...

kte pon diy doorgift bag ;)
dh half buat tp boleh pulak doily paper tertinggal kt kg -.-'

Rahmah berkata...

cantik2 n bnyak pilihan kan..cik mah pun akan DIY jg...cm tgh kumpul idea..

~cik atin~ berkata...

yang last tu lawa.. :D

kay_are berkata...

paling bawah yang paling nice bagi aku.. simple tapi menarik ^__^

nini berkata...

jimat duit sebenarnya kalau kretip n rajin ni...=D