❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Salah satu 'wishlist' terlaksana :)

Salam . 
Hye all :) 


Alhamdlillah , akhirnya salah satu daripada wishlist aku menjadi kenyataan . Big thanks to Mr.Right :p 
Si white pearl itu akan dijaga sebaiknya macam nyawa sendirik :p heeee  ~ 

Agak-agak yang mana 1 wishlist yang seterusnya? :p 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nik ros berkata...

tahniah..usaha lagi tuk dapat next wishlist yea.:)

Plug Mapuh berkata...

brape hrge iphone ek??

❤Cik Myra❤ berkata...

@nik ros
thanks..insyaallah :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@plug mapuh

not sure la..rasenye dalam rm1000 ++ kot..ce google :)

Nick Nashram berkata...

wah, kayanye pakai iphone4..kite guna 3310 je :)

myrah berkata...

wahh..tahniahh..hehe

kay_are berkata...

takde lesen lagi??? @.@ err.. no komen

Sanji Ngatmi berkata...

iphone vs henpon cikai .. nak buat wishlist gak la ..

Ainul Hayat berkata...

Myra,
Pasni mesti kawen dulu pastu baru amek lesen kot. Macam akak....kawen, amek lesen & sambung study...hehehe...