❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Wedding Preps 5 : Hiasan meja 'GUESTBOOK'

Salam .
Hye all :) 


Wedding zaman sekarang tak sah kan kalo takde guestbook @ buku tetamu , yang mana memberi peluang kepada family , saudara mara dan sahabat handai untuk memberi ucapan tahniah dan doa untuk si pengantin . Aku pernah la cakap kat mak aku , "Mak , angah kawen nanti nak ada guestbook tau . Senang angah tahu kawan kawan or sape sape yang datang masa majlis nanti sebab diorang mesti akan tulis ucapan beserta nama diorang kat buku tu . " Pastu mak aku bole cakap macam nie , " Ala tak payah la ada guestbook2 ni , guestbook ni kalo wat majlis kat dewan or hotel . " Aihh . Mak aku nie . Tak kira, tak kira . Aku nak jugak ! :p 

Aku tengok dah ramai kot orang yang majlisnya kat rumah , adakan guestbook nie . Aku siap tunjuk bukti gambar wedding kawan aku kat mak , supaya mak percaya yang guestbook nie tak tertakluk kepada majlis di dewan ataupon hotel . heee~ 


Dan from now, aku dah start survey mencari idea untuk hiasan table guestbook aku nanti . Table guestbook tu haruslah nampak cantek dan sweet2 gitu . :) Tetamu pon bole bagi ucapan yang sweet2 gitu untuk pengantin . Tak gitu? :p hehe


Jom tolong aku pilih yang mana satu hiasan meja guestbook yang cantek dan sweet2 gitu . (^__^) . 



No.1 . White theme . Nampak soft je kan . ^_^ . Frame gambar dijadikan hiasan utama . :) 


No.2.  Nampak agak messy sikit . Maybe sebab table nie agak kecik . So, ruang agak terhad . 


No.3. Warna yang meriah , dan agak simple decorationnya . :)


No.4. Simple dan sweet!  . Kat mana la nanti aku nak cari meja besar neh . T___T


No.5 . Yang nie pon look nice n sweet . Siap ada essel stand dan pictures tree . Kreatif ! 

So, ape pendapat korang?  No.1, 2, 3, 4, or no.5 ?  (‾⌣‾)♉

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

15 8689 biji gula-gula dari mereka :):

cik mah berkata...

cik mah suka no 2 n 4 tu....cntik....cik mah pun nk wat juga...xkisah la bukan kawin kat hotel pun kan..hahhaha

Jue Derella berkata...

y no 1 ngan n0 5, okey.. lawa...]btw, tahniah...^^

kay_are berkata...

saye pilih mengundi!!! <-- boleh jawapan camni? =P num 4! sebab aku ske simple2 je =)

Project d1011 berkata...

Salam Cik Myra!

Idea yang best! If saya, saya pilih no5. But to be more menarik boleh set up kan jugak photo booth. :) Check fb ni untuk photo booth set up http://www.facebook.com/ProjectD1011
Oh btw, good luck with preparations. InsyaAllah dipermudahkan :)

Sanji Ngatmi berkata...

putih cool .. siyes tak tipu

Sanji Ngatmi berkata...

suggest akak baca irinenadia.blogspot.com

mana taw berkenan dengan wedding planner diorang yg smooth

❤Cik Myra❤ berkata...

@cik mah

hee~ kite pon suke yang no.4 tu..^___^
tau takpe...nak jugak ade GB nie even wat kat rumah je ..hehe

❤Cik Myra❤ berkata...

@jue derella

No.1 n no 5 sweet je kan..:)
btw, thanks dear ;)

❤Cik Myra❤ berkata...

@kay_are

no.4? menjadi antara pilihan aku jugak..sebab nampak simple..tapi nice...:) tengah fikir2 kat mane nak cari table besar tu...huhu

❤Cik Myra❤ berkata...

@Project d1011

thanks for suggestion :)
aminn..insyaallah :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@ Sanji Ngatmi

selalu jugak usha2 blog irinenadia tu..:)
memang meletopss wedding dia kan...:D

Edy Fee berkata...

siyesly cun giler frame dia.ehhehehe mmg gempak la wedding

danz zaimi berkata...

no 5 nampak macam cantik jee! :)

ainraus berkata...

awak. kita komen pakai akaun adik sedara kita lahh. yg danzaf tu. maaf!

sha (chirp chirp) berkata...

kreatifnyaaa, i follow uuu~ :D