❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Boleh tak blog nie 'berehat' kejap ?

Salam .
Hye all . :)


Mood : Demam final .

Pejam celik , dah masuk 25 hb . Means, final tak sampai sebulan lagi . Woooa . Macam tak caye je bila tengok date kat kalendar . 

Dengan kertas kerja yang tergendala , dengan kuiz lagi , tak campur lagi tasmid hadith . =.=' . Cukup-cukup lah tu berblog cik myra oii . Ingat , exam tu lagi penting !  

Bole tak blog nie 'berehat' kejap ? 

Gonna miss u all . ;( 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Abang Zam berkata...

haha..study lagi penting maa..
nak dapat motivasi? g belog abang

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Abang Zam ~ agree with u ..:)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE berkata...

study2~ hwheh

nur anis berkata...

wah..boleh-boleh.. utamakan yang lagi perlu.. good luck dear..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nur anis~ tengs dear..;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

mkn FREE jom!

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/perhatian-sape-nak-free.html

JIJI YU berkata...

maneboleh cenggitu..mmg ko kena rehat pon..eheh..exm tu lg la pnting..

fyna berkata...

study elok taw..





jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,study dulu.lepas exam baru la layan si blog ni okay..good luck myra..huhu

ghostwriter berkata...

jangan lama2... nanti kami merindui anda...hey ho!!!hehehee

Naddia berkata...

tak lame lg sy juge akan berehat drp berblog..

nurul_diya m. nor al-haj berkata...

G0OD LUCK=)..

Qaseh dalia adelia berkata...

exam tu lagi penting hehe

kay_are berkata...

sebab exam, maka dibenarkan.. gud luck ye!! ^_^