❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Finally...theme colour...

Salam .
Hye all :)


Setiap kali mak call, mesti mak akan bertanyakan soalan yang sama . "Angah nak warna tema apa neh?

Seriusly, aku nie pulak jenis yang rambang mata . Gggrr . Hari tu, masa join contest , kemain lagi aku nak kaler turqoise + purple . Tapi tengok tengok balik macam ... errrr . ok ke x, ok ke x . =.=' 


Memang aku nak ada warna biru lembut untuk majlis aku nanti . Then, discuss balik ngan mak . After discussion , kami decide untuk memilih warna biru lembut ( baby blue) plus white campur silver


Dapat pulak wedding cake macam neh, biru biru lembut gitu , phewww! (^__^) 

Tapak kaki : So far , aku pilih warna nie . Yes, muktamad! tak mo tukar tukar dah . :p 

Ya Allah, permudahkan segala urusan kami . Aminnn . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

✿Lady Ainaa ✿ berkata...

wahhh, warna yg lembut..cantik... ^.^.... kalau gabungkan dengan putih silver, perghhhhhh...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@lady ainaa
hehe...tq dear..hope sesuai la ngan kite nanti..:)

xuelia berkata...

he..cantik kaler ni..nnt nmpak soft je...

Ainul Hayat berkata...

Biru lembut ngan putih memang cantek. Cer myra tengok pelamin akak hari tu..kaler tu....memang soft sgt2....

hazfee berkata...

wah! cantik warna. hehe. akhirnya dah tetapkan pilihan warna ye? lepas ni jangan tukar2 pulak.ekeke :P

mama ikhwan & Ikha berkata...

wah cantik color.. sweeet.. :)