❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

SEMOGA KAU TENANG DI SANA...

Salam...
Hye all.....


Semalam , tibe-tibe myra teringatkan seseorang...... Seseorang yang pernah berkongsi bilik , berkongsi cerita dan masalah dengan myra suatu masa dulu . Dia seorang yang sangat manja , dan suka dimanjakan . Kini , semua itu tak mungkin akan kembali seperti dulu . Sebab ....

ALLAH LEBIH MENYAYANGINYA ...

Seawal usia 20 tahun , dia telah dipanggil mengadap Illahi pada 27 Februari tahun lalu dalam suatu  kemalangan jalanraya di utara tanah air . Pemergiannya mengejutkan . Bayangkan , baru semalam kami sempat menonton cerita hantu bersama dan bergurau senda , tup tup  keesokannya kami mendapat berita yang mengejutkan tu . 

Kami segera bersiap-siap ke rumah arwah sebagai memberi penghormatan terakhir untuk arwah . Mana mungkin kami akan bertemu dengannya lagi . InsyaAllah , kalo dipertemukan pon, mungkin  di akhirat sane . 

Semasa menaip entry nie pon , myra rase sebak sangat . Rindu sangat-sangat kat arwah . :(

AL-FATIHAH untuk arwah ...........................



Tapak kaki ; Tak boleh nak taip panjang2....sedih........:(

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Apa yang bf/gf korang mesejkan tu ?

Salam .
Hye all :)


Tadi myra duk borak-borak dengan housie myra sambil makan kuih roti jala . Ade yang panggil roti kirai . Kuih ni berwarna kuning and sedap kalau dicicah kari . *Yummy ! :D

Then , borak punya borak sambil makan , tibe-tibe housie myra tu tanya cam nie . 

" Akak , aishah pelik lah . Aishah tengok , orang yang ade pakwe nie kan , ape yang diorang mesejkan sebenarnya ek ? Aishah tengok , ade kawan aishah tu 24 jam asyik mesej ngan pakwe dia je ." 

Nasib baik time tu myra dah abes makan dah . Kalau tak , tak ke tersembur . :P

" Err . Akak tak boleh nak komen lah , sha . Sebab akak jarang mesej ngan pakwe akak . Kitorang selalu emel je . Emel tu pon , sehari sekali je . Aishah tanya laa diorang yang selalu mesej-mesej ngan pakwe tu ek . "

Haaa . Myra nak tanya dengan korang-korang yang selalu mesej-mesej dengan bf or gf memasing . Ape yang korang selalu mesejkan tu ek ? :) kuikui . :P

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Kita tak layak untuk menilai seseorang itu jika bercakap dengan dia pun tak pernah...

Salam..
Hye all :)

Hari nie , Myra bangun lambat sket . eh , bukan lambat sket , tapi lambat banyak . :P
Hari kan hari minggu , so time nie lah bole tido puas-puas kan . kuikui .

Okey . Kali nie myra nak story pasal menilai seseorang . Manusia nie , ade berbagai-bagai perwatakan . Ada yang baik sangat , yang jahat sangat , baik sket , jahat banyak dan macam-macam lah . Tapi layak ke kita nak menilai seseorang itu , even bercakap pon tak pernah , ni kan pulak berjumpa . Okey , jika di situasi macam nie . 

J : Kau nie , buruk tol perangai . Manusia bertopengkan setan . Tak de maruah . Eei . Geli ar aku .
K : Eh kau nie . Kenal aku pon tak , tibe tibe kau nak judge aku macam tu . Ntah-ntah kau  yang macam tu kot .   

Seperti situasi di atas . Si J tidak pernah kenal pon si K tu , tapi si J menggunakan kelancangan mulutnya untuk menilai si K sedemikian rupa . Okey . Kalau si J tu betol lah bermaruah , kenapa dia bertindak berkata begitu kepada si K kan ? Begitu ke orang yang kononnya bermaruah ?

Kita sebenarnya tidak layak untuk menilai seseorang even kite baru kenal orang tu semalam or beberapa jam yang lalu . Sedangkan orang yang kita kenal 10 tahun pon , belom tentu kita kenal perwatakannya kan . 

Bak kate pepatah , jangan menilai buku dari kulitnya . Kadang-kadang orang yang kita anggap baik macam malaikat  itu lah yang sebenarnya lebih jahat daripada setan . 

Gambar : Kecantikan tanpa cantik di dalam , hanya lah perhiasan semata-mata . :)

Tapak kaki ; Bahasa melambangkan siapa kita . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Selepas Jiji Yu , Shahazrin pulak . Nak pilih yang mane satu nie ?

Salam . 
Hye all :)


HOT nie , HOT . * sambil tangan kipas-kipas kat muka . :P

Selepas menjadi awek baru Jiji Yu , myra menjadi si jantung hati kepada Shahazrin pula . Waaa . Cinta bersegi-segi tiga segi nie .  :P * bajet hot pulak . muehehe . 

Okey2 . Sebelum myra merepek merapu dengan lebih panjang lagi , Myra just nak bagitahu yang Myra telah menjadi follower yang ke 800 untuk blog ini . http://www.shahazrin.com 



Tergugat tak iman korang dengan senyuman beliau tu ? :D

Okey , korang bole lah menggediks terjah ke blog beliau nie okey . Berbaloi-baloi . ^^

Tapak kaki ; Today is my lucky day . ;)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Jadi awek Jiji Yu ?

Salam .
Hye all . :)


Jadi awek Jiji Yuyu Yu?! *name macam ala-ala Jepun gitu . kuikui . :D
 HOT nie . Mencetuskan kontroversi betul . muehehe . :P
Kepada awek-awek di luar sane , sape yang nak mengorat mamat nie , gi terjah blog beliau okey . :)


Ni la orangnya . Malu-malu gitu . :P

Okey , sebenarnya myra jadi follower dia yang ke 500 . Nombor cantek tu beb ! :D hehehe . Korang terjah entry awek baru nie k . :)

Tapak kaki ; Tengs untuk entry tu :) 
Hadiah takde ke ? :P hehehe
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Blog korang berape KILO ?

Salam .
Hye all . :)




Korang bengang tak time korang blogwalking , bila korang bukak satu blog nie je , loading jadi lembap macam siput vavi kura-kura ?

Mesti korang rase macam nak klik [X] je kan ? 

Nak tahu kenapa ? Sebab ...................

  • Penggunaan widget yang terlalu banyak . Ini boleh membebankan blog korang . 
  • Penggunaan iklan yang banyak mungkin . 
  • File image korang yang bersaiz besar . 

Nak tahu macam mane nak timbang blog korang ?

Meh timbang kat sini 

Myra dah timbang . Nak tahu berapa kilo kb ? Lebih dari 100 kb . Kira berat jugak tu . T____T .
So , korang rase ape yang patut myra buang untuk ringankan blog ni ? 

Bagi pendapat/suggestion  korang kat komen okey . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Ini hanya untuk kaki karoke je . Yang bukan pon , layankan je la ek...

Salam .
Hye all :)


Selamat malam sume . Eh , eh . silap-silap . Selamat pagi sume .:) Duk leka melayan citer "Hantu Kak Limah Balik Kampung Rumah" tadi , tak perasan lak dah masuk pagi . :D

Tibe-tibe teringat mase karok hari tu . hehe . Best tu memang best , sebab dapat lepaskan gian . Korang pon mesti kaki karok jugak kan ? :P  . 

Myra akui , karoke nie dah macam jadi hobi dah . Lebih-lebih lagi , kat Melaka ni kat mane-mane dah ade tempat untuk melalak karoke . Port yang kira jadi faveret myra untuk syok sendiri melalak , kat Mybox kat Jusco tu . * Err . sape-sape orang Melaka or yang pena pegi , tahu la tempat nie .:) 


Gambar nie curik amek dari pakcik gulagula google

Tempat nya agak selesa jugak . (:  Harga pon berpatutan .. Before nak melalak tu , if korang nak kering basahkan tekak , soft drink pon ade dijual kat situ . Tapi harganya mahal sket berbanding kat luar . So , better korang bawak lah air sendiri . :P kuikui . 

Lagu-lagu kat sini kebanyakannya yang agak latest jugak lah . Tapi myra lebih prefer lagu-lagu 90-an lah . Sebab lagi best kot daripada lagu-lagu yang latest . Betol tak ? :) 

Okey , jom layan lagu nie . Lagu nie antara lagu fevret myra lah kalo karoke . :P



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Terima kasih untuk itu ...

Salam .
Hye all ;)



Semalam , sangat menyakitkan bagi myra . Diuji dengan pelbagai gangguan yang agak keterlaluan . Myra pasti orang itu pasti sedang bersorak sambil bertepuk tangan selepas ape yang dia dah buat kan . WELL DONE !  Puas hati kan ?

Tapi dia silap . Myra tidak keseorangan . Myra ade kawan-kawan yang banyak memberi sokongan , kekuatan dan sentiasa ade dengan myra di mase susah atau senang .  

Maaf , myra bukan jenis yang mudah percaya pada kata-kata orang . Satu kata-kata dia , sepuluh myra tak percaya . 


 To my bff ; Terima Kasih korang , ;)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Jangan rase diri tu hebat bila berbahagia di atas penderitaan orang lain .

Salam . 
Hye all . 


Tak sume orang suka kita kan . Ape je yang kita buat , ade je yang tak kena , ade je yang tak betul . Susah kan nak puaskan hati sume orang . 

Kenapa kau tak boleh tengok dia bahagia dengan aku  ? Ape yang kau dapat bila kau buat macam nie ? * Maaf , kalau myra menggunakan perkataan kau aku kat sini .

Itu lah hakikatnya . Bila hati penuh dengan hasad dengki , tak senang duduk melihat kebahagiaan orang lain .

Tengs Eyqa untuk tadi tu ...:) 


Tapak kaki ; Ingat , jangan rase diri tu hebat bila berbahagia di atas penderitaan orang lain .

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

AKU , DIA DAN VINTAGE

Salam . 
Hye all . :)

Okey . contest lagi . Ni ntah contest yang ke berapa dah yang myra join . ;)

Oke , myra telah ditag oleh ELLE  . Korang boleh tengok kat sini .



Okey , ini gambar yang dipertaruhkan  :



~Before~


~after edit~


~before~


~after edit~

Okey , masa dah suntuk  . Bye . :)


Tapak kaki ; Tak reti edit gambar sebeno nye . T___T 
Orang dah tag , kite pon terpaksa lah buat . =.="

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Maaf , saya tak layan lelaki macam nie !

Salam .
Hye all . :)

Myra baru balik dari presentation tadi . Okey , myra harap sangat pembentangan tu berjalan dengan lancar . Tapi . . Demm ! Macam-macam masalah tadi . T____T . Masalah teknikal . Wuuuuu . T___T
LCD  tak sudi nak bergabung tenaga connect dengan lappy myra yang comel-comel tu . Okey . Dengan kesuntukan masanya , ade masalah pulak . Gggrr . Tension-tension . Nasib bek tak kena booo . =.='

Okey . Myra nak story pasal malam tadi . Myra selalu download lagu kat bearshare . Err . Korang pena dengar tak ? Dulu name dia , Imesh . Kat bearshare nie , kita boleh download lagu sambil korek hidung chatting . Sape-sape je boleh chatting dengan kita termasuk lah yang gigolo gila seks . Demm ! Paling tak suka lelaki jenis macam nie . Okey , myra tengah  khusyuk-khusyuk download lagu , sekali ade orang ajak chatting . Myra pon bukak lah conversation tu .  . 
What the fish !  Gambar profile dia gambar teeeet . Err . Malu nak sebut kat sini .T___T . Myra terus klik [x] je conversation tu . 
Eh . eh . Ingat dah senyap . Dia anta chat lagi . 'Hye dear . U bz ke ? ' Rase nak je reply ,  ' Asal weyh , dah sangap sangat ?? ' Tapi better tak payah layan orang macam tu kan . Kang makin menjadi-jadi pulak .

Apa nak buat ngan mereka-mereka yang macam nie ekk ? =.="




Search pasal bad guy kat pakcik gigolo google , kuar gambar nie . kuikui . :D
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

CONTEST : Jikalau Aku Doraemon

Salam .
Hye all . :)




Jikalau aku jadi doraemon , engkau jadi nobita nya . Jikalau aku jadi bulan , engkau jadi bintangnya . Jika aku jadi mangkuk , kau jadi tandasnya . Teeeeeeett . Ape yang myra penyapu merapu nie ? :P

Hehe . Sebenarnya ini ialah contest yang telah dianjurkan oleh adik kakak kita yang comel2 tu , IkaChenta . Sempena genap 100 orang follower dia , so dengan dukacita sukacitanya dia buat contest nie . So , dia telah men'tag'kan si gulagula hati nie :)

Okey . Jom check it out ! :)

JIKALAU AKU DORAEMON :

  • Myra nak cipta satu alat khas untuk mencium membunuh semua lipas-lipas yang ade kat dunia nie . sebab sayang benci gile kat makhluk nie . eeeeyurrkk . geli !
  • Myra nak terbang ke luar negara guna helikopter yang letak kat atas kepala tu . * eh , sape tau name benda tu ? lupe arr . T___T
  • Myra nak buat satu rumah yang diperbuat daripada gulagula dan cokelat . Yummy ! :D
  • Myra nak  menghipnosis orang supaya dengar and buat ape yang myra suruh . Haha . * Kejam tak  ? :P
  • Myra nak suruh Giant jadi bodyguard myra . Awas kalau ade sape-sape yang berani kacau ! :P
  • Myra nak jadi blogger paling femes mengalahkan BEN ASHAARI . errr . boleh tak ? muehehe .

Okey , myra nak tag :
Elle

Tapak kaki ; Panas tol kan hari nie ? Peluh macam air terjun dah . T____T

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Ingat buku je ade muka ? Blog p0n ade muka tau ! :)

Salam . 
Hye all .:)


Kaler fevret tuh . ^^

Dunia blogger digemparkan dengan Faceblog a.k.a mukablog . Myra p0n tertanya-tanya . Ape menatang benda alah nie ? Macam facebook tapi kaler pink . Aihh . tak boleh jadi nie . Da lah bannernya guna my fevret kaler . :P

Tujuan Faceblog ini diwujudkan ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia dan dunia amnya . So , marilah kita bersatu dan bekerjasama dalam menjayakan komuniti ini . :) 

So, kepada yang aktif berblogging tu , jom pakat ramai-ramai terjah join komuniti Faceblog nie, oke . ^^

Tapak kaki ; That's all . Bye . :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Kalau kita sayangkan sesuatu , kadang-kadang kita terpaksa melepaskan ia pergi ..

Salam . 
Hye all .


Semalam , myra ade gosip chit-chat dengan sorang kawan myra nie . Lame jugak lah kami berborak-borak sampai sedar-sedar dah masuk 3 pagi . Demm ! Nasib baik esoknya kelas kul 10 pagi . Kalo tak , tak pasal-pasal kena 'main roller coaster' dalam kelas . muehehehe . :P 

Oke , sambung citer . Kawan myra nie , selalu share masalah dia kat myra .* Eh , takde lah selalu . Kadang-kadang lah . 

Susah  nak jumpa lelaki yang mahu berkongsi masalah dengan orang lain . Ye la , biasenya kan lelaki ni suke memendam . Tapi orang lelaki nie , bile dia dah bercerita , bersungguh-sungguh . Sume keluar .  * Err . betul ke korang ? soalan ni ditujukan pada kaum-kaum Adam di luar sana ea . 


Dia pon mula cerita pasal masalah dia dengan teeet dia . And myra pon biar je dia taip panjang-panjang dulu sambil baca dan fahamkan ape yang dia tulis . Memang sangat-sangat panjang ok . 

Rupa-rupanya , masalah dia ialah dia masih sayangkan ex gf dia even gurl tu dah buat macam-macam kat dia . Memang kesian kat dia . Sebab dia bersedih kerana gurl tu . Myra tak boleh nak komen lebih-lebih . Yela , kita bukan kat tempat dia . 

Myra hanya mampu mendengar dan just dapat bagi suggestion je . Selebihnya terpulang kepada dia sendiri untuk buat keputusan . Betol tak ?

Awak , saya harap awak dapat fikir-fikirkanlah kata-kata saya semalam tu ea . Semuanya terletak kat tangan awak sendiri . :)



Tapak kaki ; Kalau kita sayangkan sesuatu , kadang-kadang kita terpaksa melepaskan ia pergi . 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Si Kecil yang semakin membesar

Salam .
Hye all .



Jika ade sesape yang terjumpa budak lelaki kecil nie , sila hubungi ibu bapanya di talian 011-1213145 .

Sape budak lelaki ini  dan ape motif myra buat entry nie khas untuk dia ? *sambil garu-garu montot kepala .

Oke , oke . Budak kecik nie sebenarnya anak ikan adik myra yang paling bongsu . Birthday dia hari nie . So , myra buat entry special untuk dia nie , sebab nak suruh korang bagi hadiah kat dia ! *nada paksa nie . muehehehe . 

Ini lah budak yang selalu tak boleh berdekat dengan myra . *Eh . faham kan . Maksudnya , bila duk dekat mesti gadoh-gadoh manje . :P

Even hari nie , genap umur dia 10 tahun , tapi kami sekeluarga tetap memanggilnya dengan panggilan 'baby '. hehehe . 
Eh , nape gelak . Betol lah . Sumpah tak tipu . * dengan muke seriusnya . Sedar tak sedar ,  'baby' kami nie semakin membesar . 

"Baby , angah nak wish Happy Birthday yang ke 10 tahun buat adik kesayangan angah nie . :) Lepas ni , jangan duk menyakat2 angah lagi tau . Penat nak kejar-kejar . :P "

Tapak kaki ; Name betul dia , IDHAM HAKIMI . Sedap tak ? Sedap kan . :)


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Setiap pertemuan , pasti ade perpisahan .

Salam . 
Hye all .


Gambar : I miss you more than words can say . :)

Pagi tadi , selepas myra balik daripada kelas , myra dikejutkan dengan satu mesej yang menggembirakan menyedihkan .

" Mak nasrol meninggal maghrib semalam . "


Inna lillah wa inna lillahi rojiun . Seriusly , ia sesuatu yang agak memeranjatkan . Kami baru bertemu dua minggu yang lepas . Mase tu , myra datang melawat makcik tu kat hospital . Menurut kawan myra , Nasrol , ibunya menghidapi paru-paru dijangkiti kuman selain bengkak hati . 


Mase myra melawat kat hospital hari tu , keadaan makcik tu sangat-sangat lemah . Dia dimasukkan ke High Dependency Ward , Hospital Besar Melaka . 


Myra respek giler kat kawan myra tu sebab sanggup ambil cuti tanpa gaji untuk menjaga ibunya di hospital . Bertuah makcik , sebab dapat anak sebaik Nasrol yang sanggup menjaga makcik di hospital . :)
Benar lah orang kate , setiap pertemuan pasti ade perpisahan . Tak sempat nak borak-borak dengan arwah . ;(

Tapak kaki ; Al-Fatihah untuk arwah . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)


Akhirnya , dapat jugak lepaskan gian .

Salam . 
Hye all . 


Dua hari myra biarkan blog tanpa update . Saje nak bagi uols ghindu . :P * Ade ke orang nak ghindu kat ko , cik myra oiii ??
Oke , oke . Myra p0n ghindu kat uols tau . Tak dapat nak menggedik berwalk2 ke blog korang selama dua hari . wuuuu . =.='

Oke . Cukup  myra !  Teruskan citer anda . *Ce cite , ce cite . 

Myra balik rumah lagi minggu nie . 
Yes , balik rumah sebab rindu kat family , rindu kat tv , n rindu kat bilik myra yang pink-pink tu . *wink2 . ;)

Dulu , kalo cuti je , myra lebih selesa lepak kat rumah je . Best , sebab dapat menyakat adik myra yang paling bongsu tu . * saye seorang kakak yang kejam baik oke. :)

Tapi sekarang nie , myra rase macam , 
'alaa . bosan pulak duk umah . :( '
So , myra p0n terus text skandal bff myra , Nurul Aini



K.A.M.I :)

Main location kitorang ialah ke MYBOX kat Aeon Jusco tu . 
*kalo sesape yang duk area Melaka , tau lah :)  

Oke , then mase kami nak ke tempat yang nak dituju tu , kami ternampak mereka-mereka nie kat kfc .  

Sory sangat . Bukan kekwat tak nak tegor , tapi segan lah . T___T . 
Lagi p0n , MYBOX tu dah memanggil2 kami . :P . Tak sabar nak dengar suare kami yang merdu sumbang nie  kot . T___T

Kami balun sorang 6 lagu jek . Tak banyak p0n , sebab kami amek pakej 10 lagu yang free 2 lagu tu . :) 
Oke lah tu . At least dapat lepaskan stim gian . :P

Tapak kaki ;  Ade video mase karok tu tapi malu pulak nak upload . T___T .
Maklum lah , myra nie kan pemalu orangnya . :P 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

CONTEST : SENYUM TANPA NAMPAK GIGI

Salam  .
Hye all . 

Nak mencuba nasib dalam contest lagi  , bole tak ? :P
Mane lah tau ad rezeki kan . ehee. .:D
Myra buat blogwalking tadi . Lepas tu , nah . ternampak satu blog nie buat contest . Weee ~ macam menarik je.  :)

Contest ini dibuat oleh Miss Muas kite .

Ni pic dye senyum nampak gigi . :)


Oke , ni pic myra pulak . 


1st


2nd

Oke tak pic myra yang sengih senyum tak nampak gigi  nie ?  :)

Myra nak tag 5 orang . 



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Kenapa saya suka hari jumaat ?

Salam . 
Hye all . :)



Hari ni hari jumaat . Hari yang menjadi antara hari kebencian kegemaran myra . Why ? Sebab . .

  • Mase sekolah dulu , bile time hari jumaat je , mesti balik awal kan . :) Pukul 12 or 12.30 dah balik dah . Mase myra form 4 , kena berpindah ke Terengganu pulak . So , bile time hari jumaat kan cuti . Tak dapat dah merasa balik awal . T__T . Tapi myra tetap suka hari jumaat . :)
  • Okey . seperti yang umum tahu , hari jumaat juga merupakan penghulu segala hari . :) Nabi Adam A.S diturunkan ke bumi pada hari jumaat . :)
  • Hari jumaat takde kelas . tu yang best tu . hehe . 
  • Bile hari jumaat je , mak masak sodap-sodap . :D
Korang suka hari ape ? :)


Tapak kaki ; Malam tadi mimpi basah dating ngan dye . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Sebelum dan selepas ~

Salam . 
Hye all .


Ececeh , tajuk macam ala-ala testimonial pulak kan . :P haha . 
Dari 100kg kepada 10kg  dari buruk kepada comel . :) 
comel tak header baru myra ? :) 


mintak izin curi amik gambar nie ek . 

Jutaan terima kasih kepada adik Alia Natasha yang sangat kacak comel nie dan baik hati nie sebab sudi buatkan header yang comel nie untuk myra . :)


Tapak kaki ; Err . nak mintak tolong kat kawan-kawan dalam fb tu . Stop anta request Cityville or yang sewaktunya . =.=" tengs . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Terpilih untuk join contest ?

Salam ..
Hye all ...


Eh . eh . terpilih untuk join contest pe nie ?



Myra telah ditag oleh Cik FAA NIZA yang comel nie untuk turut same join contest yang agak menarik nie . 

Hadiahnya : 1st - Shawl & Inner (dpt inner sekali)
2th & 3th - Shawl sahaja 

Menarik kan ? jom lah join sekali . :)

Selepas membelek-belek wardrobe gambar myra , terjumpa lah pic nie . 

Haha . Ade macam orang nak berperang tak ? :P


pic nie mase kat Bukit Puteri , Terengganu . 

Menang or kalah , adat pertandingan lah kan . Rezeki masing-masing . :) 
 So , korang join je . Tapi for GIRLS  ONLY .  GUYS not AVAILABLE . :P

Okey , okey . Myra nak tag tiga orang untuk join contest nie . 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

Stick together for 1 year .

Salam . 
Hye all . 

NOTE : Entry nie agak kejiwangan dan mungkin akan buat uols loya-loya anak tekak . Kalo rase nak baca , teruskan . Kalo tak nak baca , tekan (X) ea. :)


Eh . Tak sangka myra dan encek buah hati dan setahun hari nie . Alhamdulillah , dah setahun rupanya kami 'melekat' . :P .

B , even hubungan kite ni terlalu banyak cabaran dan dugaannya , tapi kite dapat harunginya same-same . :)

And i'll always remember this . .




Even kite jauh berjuta-juta batu , tetapi hati kita tetap SATU . :)

Tengs for all ur greatest love and cares to me . :) 

B , HAPPY 1ST ANNIVERSARY . :)

Tapak kaki ; Just need ur trust and loyalty . No special gift or candle light dinner . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)